KONFERENCJA PRASOWA

anitu_anitam napisał:
No przykro ale nie... czekam na oficjalny komunikat naszych przedstawicieli.. (bo w końcu im w poniedziałek zaufałem)
BRAWO!!!!!!!! nawet na polscie stwierdzili, ze to chyba tylko za dzwmia premiera obowiazuje to porozumienie

Gdyśmy mniej pisali a więcej robili może inne byłyby nasze humory dzisiaj, a tak to nie wiem co to za oszołom ze SC występował na konferencji premiera bo to na pewno nie był mój przedstawiciel.

No i stało sie tak jak przewidziałem. Wasze ZZ dały d...y za przeproszeniem. Mój znajomy celnik napisał do Siwego, że jak się nie da inaczej to nie żreć się dalej tylko przyjąć propozycję rządu i powiedzieć, że była to Wasza dobra wola i zrobiliście to dla kierowców. I wtedy byłby przynajmniej właściwy wydźwięk medialny i wyszlibyście z tego "z twarzą". Tylko trzeba było to ZROBIĆ WCZORAJ !!!
A nie dzisiaj rano, jak kolejki się zmniejszyły, a na Koroszczynie to praktycznie wcale jej nie było, ZZ sie obudziły że zostały z ręką w nocniku. I ściema Smolinskiej, że wzrosła przepustowość hahaha :lol: Wy macie to co rząd obiecał, tylko za plecami ZZ.
Donald sprawę załatwił pięknie. I cieszcie się, że macie CHOCIAŻ TO, czego ZZ nie chciały przyjąć :evil:

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Tusk powiedział, Ze jak nie przestaniemy protestować, to i tak znajdzie sposób na odblokowanie granic!!! Do więzienia nas!!! Albo w kamasze jak chciano swego czasu lekarzy i na granicę!!!

ZASTRASZAJĄ NA POTĘGE, ALE GŁUPIO. NAJPIERW ŻE TIRY POJADA PRZEZ WĘGRY I SŁOWACJĘ, POTEM ZE PRZYWIOZA SŁOWACKICH I LITEWSKICH ZOLLI. WYBACZCIE IM BO NIE WIEDZA CO MOWIA I CZYNIĄ.

A TERAZ OPTYMISTYCZNIE: NIC TAK NIE UCZY JAK PORAŻKA. SWIAT SIE NA TYM NIE KOŃCZY, POZNALIŚMY SWOJĄ SIŁE. NASTĘPNYM RAZEM WYWALCZYMY WIĘCEJ.

Zgadzam sie z Tobą. Następnym razem musimy uwzglednić popełnione błedy . Na jednej bitwie świat sie nie kończy . Następnym razem będzie lepiej.

• Przegraliśmy bitwę, ale nie przegralismy tej wojny!!!

oki! my tu sobie gadu gadu a czy może ktoś wie czy jakieś rozmowy się jeszcze toczą. Czy związkowcy są jeszcze w Wa-wie?

Anonymous napisał:
Moim zdaniem kazdy kto należy do ZZ powinien natychmiast z nich wystapić. To co pokazały ZZ jest chyba wystarczajacym argumentem do tego. Dopiero kiedy zlikwidujemy darmozjadow to mozemy mysleć co dalej oraz kto ma nas reprezentować. W przeciwnym wypadku wszystko co zrobimy w przyszłości bedzie skazane na niepowodzenie.

JA MAM ZAMIAR TO ZROBIć JAKNAJPRęDZEJ. NIE BęDę DAWAł SWOICH MARNYCH PIENIęDZY NA DARMOZJADóW!!!

COLNIK

a ja ...gasze światło
to nie służba, tylko ...dymanie nas -niby funkcjonariuszy państwowych
dowód: ustawa o SC i ostatnie dni, czas zgasić światło
młodzi im szybciej uciekną tym lepiej dla nich
a starym współczuje bólu odbytu

takie to bylo porozumienie

ten, ktory stoi kolo Pana Premiera to jest zastepca dyrektora Izby Celnej p. Sawa. Żadnego porozumienia nie bylo, to byl chwyt socjotechniczny. jesli ktos ogladal np. superstacje o 21.15 - wywiad z poslem Gowinem to zobaczy jak wyglada oszukiwanie spoleczenstwa. Nawet dziennikarz prowadzacy stwierdzil, ze udalo sie im oszukac media

mag napisał:
hmmm tylko,ze ten Pan nie mial prawa podpisywac

jesli porozumienie zostało podpisane przez dyrektora izby to wiecie ze te 500 złotych bedzie podzileone tak aby mu pasowało czyli dyrektorzy i cała swita najwiecej a zoll na dole heh moze ze 30 zeta dostanie

WIEC PANIE TUSK DZIEKUJE ZA PANSKA PROPOZYCJE!!!!!!!!!!!!!!!1
IRLANDIO WITAJ.............I NIECH MI PAN NIE MOWI ZE NIE JESTEM PATRIOTĄ!!!!BO TO PRZEZ PANA MUSZE WYJECHAC, TO PAN NIE DAŁ MI SZANSY ZYCIA W KRAJU , TO PRZZ PANA NIE MOGE ZAŁOZYC RODZINY BO NIE BEDE MIAŁ Z CZEGO JEJ UTRZYMAC TO PANSKA WINA PANIE TUSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uwaga na manipulacje.
Rada Sekcji Krajowej Pracowników Skarbowych zaleca i przestrzega członków NSZZ „Solidarność” zrzeszonych w Sekcji Krajowej Pracowników Skarbowych, aby nie udzielali przedstawicielom mediów jakichkolwiek wywiadów bez przyrzeczenia przedstawienia gotowych materiałów do autoryzacji.
Obraz protestu został mocno zniekształcony w mediach. Oglądając różne relacje w TV i słuchając przekazów radiowych można bez trudu wyłowić wyrwane z kontekstu wypowiedzi, których sens został w ten sposób zmanipulowany.

Idźmy za przykładem skarbowców. Uważam, że taka praktyka powinna być stosowana również u nas.

No dobra, nie było porozumienia, nikt już z nikim nie rozmawia, media milczą, nowy szef PSÓW też. To ja się pytam CO DALEJ? :?

Back
Do góry