KONFERENCJA PRASOWA

jak zawsze, fatalnie
przykro mi, ale wystep przed kamerami nie jest prosty, sam Pan o tym wie - i niestety nie wypadacie najlepiej,
mósicie popracować nad PR i poszukać medialnych ludzi,
i co najważniejsze, solidnie sie przygotowywać do każdego występu

Anonymous napisał:
bardzo ładnie i prosto wyjaśniła o co nam naprawdę chodzi, wyjasniła dlaczego zostały przerwane negocjacje, co zaproponowała strona rządowa, publicznie powiedziała , że to jest nasza dobra wola i akt zaufania w stosunku do Premiera ,że wrociliśmy do pracy, ogólnie bardzo bardzo dobrze

TAK SUPER, RZECZOWO I WYRAŹNIE PODKREŚLIŁA O CO NAM CHODZIŁO I DLACZEGO NEGOCJACJE ZERWANO, A NAJWAŻNIEJSZE TO TO, ŻE PODKREŚLIŁA - KILKAKROTNIE, żE NAM NIE CHODZI O PIENIĄDZE, KWOTA 1500 ZŁ BYŁA DO NEGOCJACJI , A NIE BEZWARUNKOWYM POSTULATEM, PRZY KTÓRYM SIE UPIERAJĄ!!!!!!! BRAWO DLA SMOLIŃSKEIJ!!!!!!!!!!!
jeszcze raz brawo,wreszcie coś co powinno byc od samego początku i oby powtarzali to we wszystkich wiadomościach i to w całości

Anonymous napisał:
jak zawsze, fatalnie
przykro mi, ale wystep przed kamerami nie jest prosty, sam Pan o tym wie - i niestety nie wypadacie najlepiej,

upss
musiecie oczywiście, sorry

jak zawsze, fatalnie

nie bądź taki Tymochowicz, jak jesteś lepszy od niej to spróbuj wystąpić, ale sądząc po Twoich błędach to będziesz gorszy

Anonymous napisał:
jak zawsze, fatalnie

nie bądź taki Tymochowicz, jak jesteś lepszy od niej to spróbuj wystąpić, ale sądząc po Twoich błędach to będziesz gorszy

jasne, że "musicie"
wybaczcie, ale jestem tak zagotowany, że mnie krew zalewa i rozum odbiera

PANIE SŁAWKU DZIĘKUJE ZA TE PARĘ DNI NA FORUM POZOSTAŁ JAKIŚ ŻAL NO ALE ZÓŻ TAKIE ŻYCIE NA PEWMO JUŻ NAS NIE BĘDĄ PONIŻAĆ Z KAŻDEJ STRONY WIEDZĄ PO TYM TYGODNIU ŻE POTRAFIMY SIĘ ZJREDNOCZYĆ WPŁACĘ NA PEWNO NA UTRZYMANIE FORUM BO BEZ NIEGO PEWNO JESZCZE SZYBCIEJ PROTEST BY PADŁ POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA MOŻE NA JAKIMŚ SZKOLENIU

Szkoda, że nie można było wysłuchać do końca odpowiedzi na pytania dziennikarzy - TVN i TVP przełączyli na konferencję Kaczora :(

Jeżeli chodzi o media to najlepiej w wypowiedziach wychodzi to Iwonie (nie widać u niej zdenerwowania, zero emocji, jest zimna jak lód), później jest Pani Barbara (fajnie się jej słucha, miła i rzeczowa babeczka), Pan Panie Sławku jest OK, tylko za bardzo sie Pan denerwuje i tu chyba jest problem. Na pewno wypowiedzi przed kamerami nie są łatwe.
To taka moja ocena jeśli chodzi o wizerunek w mediach.

Z przykrością stwierdzam, że p. Smolińska nie potrafi sklecić po polsku kilku zdań. Wypadła żenująco. Jeśli ktoś ma ambicje reprezentowania dużej grupy zawodowej powinien umieć wypowiadać się publicznie.

Uważam że dobrze sie stało,że ta konferencja miała miejsce ponieważ mediom należało wytłumaczyć o co nam chodzi.
Pani Basia bardzo dobrze mówiła,jasno wytłumaczyła że nie pieniądze są tu najważniejsze.
Ale czy pan Boni znowu nie obróci tego przeciwko nam?
Przekonaliśmy się że politycy pięknie mówią.
Niech sie tylko zastanowią co mówią,ponieważ prznajmniej ja w najbliższyc wyborach nie mam zamiaru głosować.Nie ma na kogo.

baaaardzo mi się to nie podoba, własnie trwa konferencja prasowa premiera, celnikom poświęcono niespełna 5 min,premier mówi ciągle o roszczeniach płacowych i z tego robi ognisko zapalne a ten problem nie jest wg. nas najważniejszy a to co stanowi główny problem-ani słowa.. transportowcy-Milewski zapowiedział roszczenia za poniesione straty, a przedst. celników?..no cóż...nie będę komentować tego co powiedział bo cisnął mi się brzydkie wyrazy na usta, wolałbym aby wypowiadała się p.Smolińska, natomiast więcej czasu poświęca się przygotowaniom do EURO 2012, bo chyba temu poświęcona była ta konferencja a problem cła zszedł na dalszy plan...i chyba zszedł na dość daleki plan,

Back
Do góry