Imputować na tym forum to potraficie jak mało kto.
Nic sobie nie przypisałam/przypisuję. W żadnym z moich postów nawet tego nie zasugerowałam.
Wyzywacie się, opluwacie się na poszczególnych forach jak banda żuli przy osiedlowym kiosku z piwem. Zero szacunku macie do innych, a co za tym idzie do samych siebie. I Wy jesteście funkcjonariuszami Służby Celnej (?) Wstyd !
Służba Celna stoi nad przepaścią !
Jesteśmy w jednym z najważniejszych momentów naszej Służby, a Wy sobie na forum prywatne wycieczki urządzacie kosztem wszystkich funkcjonariuszy. Tych niezrzeszonych w żadnym związku też.
Czy w tej chwili jest to odpowiedni moment?!?!?! Oczywiście jest to pytanie retoryczne.
Jestem przekonana, że właśnie to Ministerstwo wykorzysta przeciwko nam wszystkim. Zresztą nawet za bardzo się nie będzie musiało wysilać, ponieważ sami się pozagryzamy.
A co do kontroli na własnej stronie to akurat administrator ma to opanowane do perfekcji, jak się pojawiają jakieś niewygodne komentarze to często gęsto są usuwane z forum, ale jak ktoś kogoś obraża lub mu grozi na tej stronie to już administrator nie reaguje. A to właśnie właściciel strony - Przewodniczący ZZ Celnicy.PL powinien zawsze łagodzić jakiekolwiek zarzewia agresji, szczególnie teraz, przed pikietą, tak by na pikiecie cała Służba Celna była jednym, a nie bandą sfrustrowanych, roszczeniowych chamów. No, ale to od organizatora zależy jak nasza Służba się po raz kolejny zaprezentuje i jaki przekaz pójdzie w świat.
Chociaż znając życie jak coś pójdzie nie tak to winna będzie wszystkich innych tylko nie Pana Sławomira Siwego . . .
ps. p...ra się ten, który otrzyma wezwanie z Prokuratury