Doskonale !? Aż chce się jechać na pikietę, a może na ,,zadymę,,! Mamy pokazać jedność środowiska, czy dzielić się na tych lepszych i lepszejszych. Takie wpisy to wstyd i żenada jakby z trochę innej słusznie minione epoki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Doskonale !? Aż chce się jechać na pikietę, a może na ,,zadymę,,! Mamy pokazać jedność środowiska, czy dzielić się na tych lepszych i lepszejszych. Takie wpisy to wstyd i żenada jakby z trochę innej słusznie minione epoki.
Warszawa, dnia 09.05.2016r.
MIĘDZYZWIĄZKOWY KOMITET PROTESTACYJNY
ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH SŁUŻBY CELNEJ RP
APEL !!
Komitet Protestacyjny apeluje do WSZYSTKICH funkcjonariuszy celnych rzeszonych i niezrzeszonych w organizacjach związkowych do jak najliczniejszego udziału w PIKIECIE w dniu 13 maja 2016 r. przed gmachem Ministerstwa Finansów w Warszawie w godz. 12-14.
Sużba Celna, a co za tym idzie My wszyscy funkcjonariusze celni stoimy przed likwidacją Naszej służby. W tym dniu musimy wykazać swoją jedność i determinację w obronie naszych praw i godności. Nie pozwólmy, aby pozbawiono Nas mundurów, które przez tyle lat nosimy z godnością i zaszczytem, służąc dla dobra Naszej Ojczyzny. Nie pozwólmy by pozbawiono nas emerytur wywalczonych
w Trybunale Konstytucyjnym.
Jesteśmy to winni sobie i naszym poprzednikom.
Witam... króciutko:Doskonale !? Aż chce się jechać na pikietę, a może na ,,zadymę,,! Mamy pokazać jedność środowiska, czy dzielić się na tych lepszych i lepszejszych. Takie wpisy to wstyd i żenada jakby z trochę innej słusznie minione epoki.
z 9/05/2016!
a celnicy.pl 3/05/2016 do federacji służb mundurowych (podpisane przez Sławomira Siwego - Przewodniczącego ZZ Celnicy.pl):
Nasz Związek organizuje w świetle powyższego PIKIETĘ pod Ministerstwem Finansów w dniu 13 maja 2016r. w godz. 12:00 - 14:00.
Zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie tej manifestacji poprzez udział Waszych reprezentacji w tym wydarzeniu.
...
Z poważaniem
Sławomir Siwy
Przewodniczący
ZZ Celnicy PL
kto pod kogo się podpina?
kto próbuje kosztem innych postawić się na czele jako "Prezydium Komitetu będzie koordynowało działania ogólnopolskie i reprezentowało interesy funkcjonariuszy celnych i członków korpusu służby cywilnej zatrudnionych w Służbie Celnej przed organami władzy oraz mediami"
ja się pytam - kto wam dał takie prawo???
jako przewodniczący ogólnopolskiego komitetu prezydium federacji i zrzeszeń związków zawodowych Służby Celnej jestem JEDYNYM uprawnionym do reprezentacji interesów wszystkich kanapowych zz liczących poniżej 1000 członków w kontaktach z mediami, mf, rządem, Prezydentem i Agencją Interfax
szach i mat
Och... taaak zapomniałem... Wasze "zaangażowanie" w 2008 roku!!! I konsekwencje tych "działań"!!! Dlatego jesteśmy... tu gdzie jesteśmy!!!
Fakt niezaprzeczalny... To był kolejny cios... w plecy... WASZ CZAS WŁAŚNIE DOBIEGŁ... KOŃCA... "grupo 300"... I to by było na tyle...Nie trzeba się cofać do 2008 roku...w 2012 podczas EURO też był Komitet Protestacyjny który nagle wspaniałomyślnie zawiesił swoją działalność i zostawił Sławka na lodzie. Black Jack - czy teraz pogracie w ten sam sposób ?
z 9/05/2016!
a celnicy.pl 3/05/2016 do federacji służb mundurowych (podpisane przez Sławomira Siwego - Przewodniczącego ZZ Celnicy.pl):
Nasz Związek organizuje w świetle powyższego PIKIETĘ pod Ministerstwem Finansów w dniu 13 maja 2016r. w godz. 12:00 - 14:00.
Zwracamy się do Was z prośbą o wsparcie tej manifestacji poprzez udział Waszych reprezentacji w tym wydarzeniu.
...
Z poważaniem
Sławomir Siwy
Przewodniczący
ZZ Celnicy PL
kto pod kogo się podpina?
kto próbuje kosztem innych postawić się na czele jako "Prezydium Komitetu będzie koordynowało działania ogólnopolskie i reprezentowało interesy funkcjonariuszy celnych i członków korpusu służby cywilnej zatrudnionych w Służbie Celnej przed organami władzy oraz mediami"
ja się pytam - kto wam dał takie prawo???
jako przewodniczący ogólnopolskiego komitetu prezydium federacji i zrzeszeń związków zawodowych Służby Celnej jestem JEDYNYM uprawnionym do reprezentacji interesów wszystkich kanapowych zz liczących poniżej 1000 członków w kontaktach z mediami, mf, rządem, Prezydentem i Agencją Interfax
szach i mat
Hmmm... jak nic... coś mi się kojarzy taka historia o... srebrnikach , czy coś podobnego...Cyrkowcy twu twu!!! Oni muszą działać z MF nie umiem tego sobie inaczej wytłumaczyć!
Hmmm... jak nic... coś mi się kojarzy taka historia o... srebrnikach , czy coś podobnego...
Bądźmy Razem 13-go maja! Przyszła mi taka myśl (może mi się oberwie), ale niech tam: Gdyby 13 maja "grupa 300" próbowała coś mieszać przy pikiecie i wygłaszać jakieś teksty przez megafony, to może wytrąbmy i zagwizdajmy ich... Taaak... to jesteśmy im winni... hehehe
Jeżeli uznacie,że to głupi pomysł, z góry...przepraszam Już idę spać...
POROZUMIENIE ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH SŁUŻBY CELNEJ RP
Uzgodniono, że Komitet będzie reprezentowany przez Prezydium (przewodniczących ogólnopolskich organizacji związkowych). Decyzje Prezydium Komitetu są podejmowane większością głosów z mocą wiążącą wszystkich.
Jak widać 100 % katolicy wypowiadają się na forum. Jeszcze kilka dni temu Przewodniczący SS prosił o modlitwę za swoje dzieci, a na własnej stronie ze stoickim spokojem toleruje mowę nienawiści, która niewątpliwie nie zostanie bez konsekwencji. Co więcej nie reaguje.
Niektóre wpisy idealnie kwalifikują się pod art. 190 KK.
Jak widać 100 % katolicy wypowiadają się na forum. Jeszcze kilka dni temu Przewodniczący SS prosił o modlitwę za swoje dzieci, a na własnej stronie ze stoickim spokojem toleruje mowę nienawiści, która niewątpliwie nie zostanie bez konsekwencji. Co więcej nie reaguje.
Niektóre wpisy idealnie kwalifikują się pod art. 190 KK.