kilkujadek
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 0
A była (i w sumie nadal jest) piękna okazja, żeby rozpędzić to TWA - czyli Towarzystwo Wzajemnej Adoracji (alternatywnie: Wspierania Arnolda).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
pachnie , a wlasciwie śmierdzi paragrafami ta Twoja kolego wypowiedź
pozostaje życzyć jedynie powodzenia
bo słychać, że będzie Ci potrzebne
POZNAŃ -Minister Banaś stwierdził, że żadna z nas służba mundurowa- mundury ubieramy tylko od święta. Ciekawe czy wie kiedy te święta wypadają. Od pilnowania granicy, bezpieczeństwa państwa i obywateli UE jest służba mundurowa - SG. Główny inspektor kontroli skarbowej zapewnił, że UKSy w całości przejdą do UCS, a docelowa liczebność funkcjonariuszy jest ustalona. Min Szałamacha obiecał, że projekt ustaw będzie można poczytać ze stron sejmu, gdy wpłynie do laski. Podwyżki są w trakcie konsultacji.
Cytat Napisał rozważna Zobacz post
i jak nastroje po takich słowach?
RICOH
na pewno są optymalne te nastroje
rozpier... naszą służbę i tyle
"mundur od święta" - kurw... co za debill
Ja owszem. Mam parę pomysłów wspieranie podmiotów w ich nierównych stosunkach z urzędem. No oczywiście jak nie przyjmę oferty i zakończę ten rozdział życia.
no właśnie....jakas decyzja ? moja jest taka, że olać to i zwolnić się.Rozmawiając z ludźmi w mojej IC co drugi uzależnia swoją dalszą karierę od otrzymanej propozycji....co niektórzy mówią że nie pozwolą aby siłą zdjąć z nich mundur.....inni że pojadą na zachód do pracy, gdzie 5 lat porobi i będzie miał emeryturę niemiecką socjalną wyższą niż z ZUSU po 40 latach pracy.....dla mnie to co się dzieje jest straszne......a co będzie dalej?Jedni odejdą a co z tymi co zdecydują się zostać....jedni w mundurze inni w cywilu....kolejny podział jaki nas czeka to wysokość uposażenia/pracy....mówi się że mamy mieć to co mamy....a co z tymi co im zmieniono stanowiska?też im zostawią.......w tej całej sytuacji w jakiej jesteśmy jest za dużo niepewności i znaków zapytania....i jak tu podjąć decyzję?....
O czym Wy kuźwa piszecie?!!!!! Co nas obchodzi jakiś kierownik albo dyrektor? Mnie interesuje co ze mną ! W dalszym tłumaczeniu co z takimi jak ja.W końcu ktoś te tyłki przyrośnięte do stołków poodrywa. Chłopcy tylko nie rozumieją, że im później, tym większy ból.