JUTRO STAJE IC KRAKÓW

TK jak zwykle bardzo wywazone mial wypowiedzi, ale przyznal ze sytuacja jest bardzo trudna, bo o ile w srode udawalo sie zastepowac pracownikow nieobecnych na oddzialach o tyle od wczoraj jest to prawie niemozliwe, dlatego jeden z oc zostal calkowicie zamkniety

a IF mowila o tym, ze bedziemy protestowac dotad az strona rzadowa nie podejmie rozmow z protestujacymi
mowila tez i skladaniu wypowiedzen i podkreslala ze nie nas kto zastapic

Anonymous napisał:
p. LK potrafi byc bardzo nieprzyjemna wiec ja wierze w to, ze straszyla swoich pracownikow

To przykre... Że większość ( zaznaczam- na szczęście nie wszyscy!) szefów w izbie ma rozdwojenie jaźni- są mili i reprezentują jakiś poziom w kontaktach z przełożonymi, natomiast w kontaktach z podwładnymi czasem nerwy im puszczają.A może nie nerwy puszczają tylko objawia się prawdziwe oblicze. :o

informatyk napisał:
pracownik cudnej instytuc napisał:
były celnik napisał:
a ja się cieszę że już nie jestem celnikiem bo jak czytam te bzdury o wstydzie i centusiach to mi ręce opadają
Ludzie zacznijcie wreszcie myśleć zanim coś napiszecie.
Kto w tym cle pracuje?
Decyzja o przystąpieniu do strajku jest indywidualną sprawą i przestańcie wreszcie wyliczać kto ile zarabia, bo tak naprawdę nie macie o tym zielonego pojęcia.
Kto pracuje w cle? garstka normalnych i gromada lizusów, zwłaszcza w Izbie.
Na oddziałach zasuwają a w Izbie gwiazdy wątpliwej jasności brylują.Żałosne... :oops:
A na jakiej podstawie mnie obrażasz, jestem pracownikiem izby i co Ty o mnie możesz wiedzieć?Zawsze możesz prosić o przeniesienie do pracy w izbie skoro czujesz sie gorszy pracowniku cudnej instytucji.Jeśli chcesz błyszczeć to zgłoś się do big brothera może Cię zauważą, ale nie mierz ludzi swoją miarą

To jakiś obłęd!!!! Wake up everybody!!! Pracuję w Izbie gdzie nie brakuje różnych dziwnych indywiduów ale żeby wrzucać wszystkich do jednego wora to już przesada? Przyjaźnię sie z ludźmi z UC i OC i nie rywalizujemy między sobą tak głupkowato. Zrozumże wreszcie jeden z drugim, ze na tym samym wózku jedziemy. Ja rozumiem ułomność ludzką i wynikająca stąd zawiść coponiektórych maluczkich ale zaręczam nie ma czego nam zazdrościć :cry: bo my w izbie nie jeździmy maybachami ani nie mamy prywatnych kortów tenisowych, żeby nam było czego zazdrościć :idea: i nie zarabiamy więcej (w wielu przypadkach dużo mniej :cry: )

Re: protest

IC Kraków napisał:
Jutro Kraków stanie ale chyba na głowie!!!!

We did it!!!! we did it!!! We did it!!!! Niech no którys powie jeszcze coś złego np. o krakowskich centusiach,przydupasach, pałacowych etc. to będzie dupkiem number one.

Jesteśmy wielcy. Wszędzie o nas trąbią. Czy coś wyjdzie z tych negocjacji to jedno,a nasza deklaracja solidarności - drugie. I tak trzymać!!!

Anonymous napisał:
Siunek z Medyki napisał:
Krakusy centusie pier.. przyłączcie sie , co wam tak dobrze jest

POWINIENES TO ODSZCZEKAĆ!!!!!!!!!!!!

I co, ten Siunek cały odszczekał czy nie? Z jego wypowiedzi wynika, że chyba niezbyt krakowiaków kocha.
A propos tematów wiodących- ktoś w jednej z dyskusji pisał, że dziś na polsacie ma być dyskusja na nasz temat.Okolice godz.20.Coś wiecie na ten temat?

Anonymous napisał:
a jak z poniedziałkiem?...jeżeli nie doją do porozumienia z burakami z MF
Uż czy l4?...
Moim zdaniem lepiej L4, bo to może jeszcze potrwać kilka dni, tak nawiasem mówiąc nasi najdalsi przełożeni z MF właśnie na to liczą, że nam się skończą UŻ i trzeba będzie wrócić do pracy. L4 rozwiewa wątpliwości o szybkim powrocie do pracy. W poniedziałek trzeba iść do lekarza po L4, później na pocztę, zapakować zwolnienie w kopertę i wysłać poleconym z potwierdzeniem odbioru do swojej komórki macierzystej. Ja tak zrobię.

Nowy Targ stoi i stał będzie.
Nie znacie górali???? To twardy lud.
Chłopaki i dziewczyny z Nowego Targu pokażmy w poniedziałek wszytkim na co nas stać!!!!!
Halny przecież nawiał tyle tych wirusów. A mnie nawet do oka coś wpadło.

co dalej?

KOLEDZY IC KRAKOW CO ROBIMY W PONIEDZIALEK?NIE DAJMY SIE OMAMIC TYM OCHLAPEM MIEJMY SWOJ HONOR I GODNOSC PRZECIEZ TO TYLKO PROJEKT WCALE NIE PODPISANY JESZCZE CO O TYM MYSLICIE?WPISYWAC SIE

Back
Do góry