Obawiam się że w innych komórkach jest tak samo, koledzy i koleżanki piszczcie jak jest naprawdę.Anonymous napisał:OC Tarnów - ranna zmiana pełny skład (oprócz tych co na L4 ) .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Obawiam się że w innych komórkach jest tak samo, koledzy i koleżanki piszczcie jak jest naprawdę.Anonymous napisał:OC Tarnów - ranna zmiana pełny skład (oprócz tych co na L4 ) .....
Co z Nowym Sączem?Anonymous napisał:Z tego co wiem zarówno Kraków jak i Nowy Targ stoi
Anonymous napisał:Z tego co wiem zarówno Kraków jak i Nowy Targ stoi
colnik napisał:Chcą nas i tak wydymać - znacie już chyba treść rozp. MF z 28.01.2008 (Dz. U. 13 poz. 82)!
Kto już im dał tłuczki (Dyrektor IC), da i loginy. Proste?Anonymous napisał:A mają dostęp do systemów? Sady będą klepać steplem paszportowym, czy może ktoś da swój z tuszem?? ;-)
Widzisz jest tak, ja sobie wziąłem to wszystko do serca, mój kolega i moja koleżanka z wydziału również, siedzimy na L4. Niestety nie wszyscy to sobie wzięli do serca i to jest bardzo przykre.Kacper napisał:Wewnętrzne - jutro koniecznie urlopy na żądanie, musimy pokazać że nie żartujemy,