JUTRO STAJE IC KRAKÓW

Anonymous napisał:
Część ludzi w IC przyjdzie do pracy ale nie nikt się nie wpisuję na listę obecności. W razie głupich numerów UŻ...

ależeście cwaniaczki wymyślili, obudzicie się z ręką w nocniku jak na godzinę zamkną drzwi izby i wręczą wam bileciki

Anonymous napisał:
Komu wręczą? Ludziom, którzy przyszli złożyć wniosek o UŻ?

tak przy biureczka w ferworze pracy i przy włączonych i gorących od przyjmowania danych komputerach

myśli, że wam tak na powitanie wręczą bileciki?
zaskoczą was

moga mi wręczyć i tak nowy dyrektor nie będzie miał ze mnie pożytku, po prostu mnie nie zobaczy, jest tysiące sposobów żeby nie dać się wrobić

izbownik napisał:
moga mi wręczyć i tak nowy dyrektor nie będzie miał ze mnie pożytku, po prostu mnie nie zobaczy, jest tysiące sposobów żeby nie dać się wrobić

no ale teraz wolisz się przypodobac obecnemu i stawiac się w pracy, bo moze jakis awansik, albo nagroda a moze i wieksza podwyzka od tych ktora dostana protestujacy

izbownik napisał:
Poza tym celnicy nie dajcie się, walczcie do końca o swoje ale nie ze sobą. Teraz albo nigdy

haha wy walczcie do konca o swoje (w domysle "i moje") a ja bede teraz chodzic do pracy bo moze ktos to potem zauwazy i w koncu: a) dostane awans, b) bede mial lepsze notowania u szefostwa, c) dostane podwyzke, d) dostane nagrode
*zaznacz wlasciwa odpowiedz

Słuchajcie na całym forum zmasowany atak naslanych przez ministerstwo prowokatorow w osobach waszych przelożonych i tym podobnym. Jest to działanie celowe. Najlepiej położyć się spać i wyłączyć komputer.
Pamiętajcie Sławek Siwy robi to dla nas. Teraz musimy być solidarni z nim. Jutro musimy protestować.

A TERAZ IDZIEMY SPAC !!!

Anonymous napisał:
izbownik napisał:

no ale teraz wolisz się przypodobac obecnemu i stawiac się w pracy, bo moze jakis awansik, albo nagroda a moze i wieksza podwyzka od tych ktora dostana protestujacy

akurat mnie to nie interesuje, a do pracy chodze bo jestem cywilem a niestety ci bez mundurów nie sa tacy zgrani żeby powalczyć o swoje. Gdyby tylko chcieli mogliby doprowadzic do gorszej sytuacji niż celnicy ale musieliby przede wszystkim rozmawiać ze sobą niestety to nigdy nie nastąpi mimo że są z tego samego wydziału

Słuchajcie na całym forum zmasowany atak naslanych przez ministerstwo prowokatorow w osobach waszych przelożonych i tym podobnym. Jest to działanie celowe. Najlepiej położyć się spać i wyłączyć komputer.
Pamiętajcie Sławek Siwy robi to dla nas. Teraz musimy być solidarni z nim. Jutro musimy protestować.

A TERAZ IDZIEMY SPAC !!!

Anonymous napisał:

A TERAZ IDZIEMY SPAC !!!

Życzę spokojnej nocy

zwykły robol

Anonymous napisał:

A TERAZ IDZIEMY SPAC !!!

No i życzę wytrwałości i powodzenia w osiągnięciu wszystkich Waszych celów

????

????????
nie rozumiem pewnych wypowiedzi - przecież wiadomo że ze strony rządu idzie teraz pełna dezinformacja do nas- bo jak rozumieć wypowiedź Schetyny że nie ma z kim rozmawiać - oni walczą o opinie publiczną a media im w tym pomagają!!!!! bo czy ktoś chociaż raz trafił na wzmiankę ze strony tv że protest są też wewnątrz kraju???
ja NIE mimo że spędzam UŻ w domku i oglądam TV
Donek ma być w przekazach - jako ten piękny rozwiązujący problemy - nasze - transportowców , itp, itp, a były właściciel śląska wrocław schetyncia - a teraz szefcio MSW ma nam dać lekcje robienia polityki w pełnej gebelsowskiej propagandzie -
SKORO ROZMOWY Z ZWIĄZKAMI BĘDA JUTRO - TO JAK BĘDZIE OKI TO JUTRO WIECZORKIEM WRÓCIMY EWENTUALNIE DO PRACY :)
a dla tych którzy mają w portkach pełno po 2 dniach uż - proponuje ziółka na uspokojenie - miejcie świadomość że chłopaki na wschodzie ciągną to i dla tych którzy z musu i też tych co wazeliniarstwa są w pracy - więc cykorki :-) należy się im odrobina SZACUNKU
pozdrawiam cały protestujący wschód i resztę kraju
uc nsącz

Back
Do góry