Jutro 10:30 pod MF-propozycja zakończenia protestu celników

Anonymous napisał:
UWAGA Bardzo ważne.

Właśnie uzyskałem informację z wiarygodnego źródła że dyrektorzy zachodnich i centralnych Izb Celnych robią listy funkcjonariuszy do wysłania na wschodnią granicę w celu złamania protestu i udrożnienia granicy.

To nie jest ściema. Info na gorąco z bardzo wiarygodnego źródła.

WIEM, DOSTAŁEM TAKĄ PROPOZYCJE - ALE MY JESTEŚMY SOLIDARNI I NIE PODDAMY SIĘ JAKIEMUŚ DYREKTOROWI TO NASZ STRAJK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DO BOJU BRACIA

IC POZNAŃ

Anonymous napisał:
nigdy nie będzie porozumienia
WŁASNIE SMOLIŃSKA, SIWY I RESZTA OGŁOSILI NA WIZJI, ZE ONI JEDNYM GŁOSEM MOWIĄ ZE CZEKAJA NA RZAD I NIE WYPOWIADAJA SIE NA TEMAT WIZYTY PREMIERA W BP. CZEKAJA NA NICH W MF. LUDZIE W BP NIE DAJCIE SIE BŁAGAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ZMARNUJCIE TEJ SZANSY NA LEPSZE JUTRO. ONI NAMI MANIPULUJA

Wsparcie

Ja tam celnik z zachodu Was wesprę (oczywiście jak wyzdrowiaję). Tylko obawaim się, że nasz grat z GM zepsuje się po drodze ....... W końcu to strauszek ........... :D

WP to robi- wczoraj zablokowali moje dwa wpisy, że jest dezinformacja.[/quote]

jakbyś był czułym wojtkiem albo jasiem smietaną to by nie zablokowali :lol:
Tymi forami to sie nie ma co przejmować bo tam jakaś dzicz siedzi i pisze, która nie ma się gdzie wyładować i robi to incognito w internecie :twisted:

na forum onet-u

na forum onet-u nadaja nawet na kierowcow, pisza ze jak beda blokowac to im kola poprzebijaja - wiec mysle ze nie ma co zwazac na fora publiczne bo tamo kazdym potrafia cos zlego napisac

Panowie. Protestujemi o pieniadze o emerytury ale najwazniejsze to to ze za domniemanie winnosci idziemy siedziec. Niedogodnosci kierowcow i przewoznikow sa przykre ale dramat rodzin celnikow posadzonych i za to skazanych jest jest czyms duzo wiecej niz niedogodnosc.

WP to robi- wczoraj zablokowali moje dwa wpisy, że jest dezinformacja.

jakbyś był czułym wojtkiem albo jasiem smietaną to by nie zablokowali :lol:
Tymi forami to sie nie ma co przejmować bo tam jakaś dzicz siedzi i pisze, która nie ma się gdzie wyładować i robi to incognito w internecie :twisted:[/quote]

Ale na sygnał ZZ. Może ogłoście przerwę i dajcie sobie cas na negocjacje w spokoju. Pokażmy dobrą wolę.

Anonymous napisał:
Panowie. Protestujemi o pieniadze o emerytury ale najwazniejsze to to ze za domniemanie winnosci idziemy siedziec. Niedogodnosci kierowcow i przewoznikow sa przykre ale dramat rodzin celnikow posadzonych i za to skazanych jest jest czyms duzo wiecej niz niedogodnosc.

Pragne godnie żyć z miesiąca na miesiąć i z dumą nosić mundur celnika.

Pragne w końcu ułożyć sobie życie - niestety za 1300 zł to tylko sen.

Zoll

Jutro wracam do pracy napisał:
Ale na sygnał ZZ. Może ogłoście przerwę i dajcie sobie cas na negocjacje w spokoju. Pokażmy dobrą wolę.
Zastanów się o czym piszesz. jaka przerwa. pauzujemy od kilku lat i mamy to co mamy.

do 10 lat sie dogadujemy. wynik? zlikwidowani GUC. Jestesmy marionetka przy ministertwie finasow. wszystki ustawy i przepisy sa tak skonstruowane by miec na nas BATA. nawet teraz nas traktuja jak dzieci. obiecali nam duzo a dali nam wielkie zero. zwiazki za kazdym razem nas sprzedawaly. to jest protest kazdego z NAS. By wreszbie godnie pracowac i godnie zyc.

Back
Do góry