W
wasyl
Gość
Ja mam wyższe wykształcenie, dwie podyplomówki, dziewięć lat służby i jedną gwiazdkę.Ostatni awans miałem ponad pięć lat temu. Nasz szef SC to fenomen skoro w siedem lat awansował na generała!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A miałeś wątpliwości? "Nie matura lecz chęć szczera"
Brak ścieżki kariery i kryteriów awansowania powoduje, że nie tylko można zostać w tym kraju wiceministrem w 7 lat ale nawet wicepremierem jak A. Lepper!
Jakie egazminy przeszli, jakie kryteria spełnili?
Nawet jeśli ktoś jest najlepszy, najbardziej fachowy, najgenialnieszy nie to powoduje, że zostaje "generałem".
Leszczu napisał: Jak zostać generałem w SC w przeciągu 7 lat?
Czy uważa Pan, że tylko wybitne jednostki stać, żeby w 7 lat otrzymać stopień gen. w SC. Proszę się podzielić jakimi cechami charakteru oraz doświadczeniem taka osoba powinna się cieszyć. Bardzo chciałbym pójść śladem tak szybkiej ścieszki kariery. Będę zobowiązany za udzielone rady.
Nie do końca.[FONT="]Co do dojazdu powyżej 30 km od miejscowości zamieszkania do granicy miejscowości, w której jest jednostka graniczna wg informacji SSC za każdy km powyżej 30 km będzie wypłacany równoważnik, który jeszcze nie jest ustalony. [/FONT]