G
Guest
Gość
owieczka- zostaw Boga i nas. zmień pastwisko. bo tu poważne rzeczy się dzieją i czasu nie ma na dyskusje z toba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wasz klient napisał:za 1200 zł ? to przyjdzie do mnie na zakład za 1700 ale trzeba zaiwaniać
i to dobrze, daję premie daję za nadgodziny ale u mnie:
punktualnie przychodzi sie do pracy i wychodzi
nie chodzi sie w uflejanych ciuchach jak wy w mundurach nie pranych
nie zaczyna sie pracy od kawusi i papieroska
nie ma plotkarstwa i pogaduszek z koleżankami a klienci i kolejki czekają
mówimy sobie dzień dobry
nie patrzymy na siebie wilkiem jak wy na klienta
no i moi ludzie mają rzetelne wykształcenie, bo jakie wykształcenie trzeba mieć żeby byc celnikiem i nigdzie indziej nie znaleźć roboty
owieczka napisał:Pomyślcie jacy jesteście mali. Bóg jest waszą Miłością.
wasz klient napisał:za 1200 zł ? to przyjdzie do mnie na zakład za 1700 ale trzeba zaiwaniać
mówimy sobie dzień dobry
no i moi ludzie mają rzetelne wykształcenie, bo jakie wykształcenie trzeba mieć żeby byc celnikiem i nigdzie indziej nie znaleźć roboty
NIE MASZ POWODU DO SATYSFAKCJI 1700 NAWET NA REKE OZNACZA ZE SWOICH WYKORZESTUJESZ A RZETELNE WYKRZTALCENIE - NIE MASZ POJECIA O KWALIFIKACJACH F. CELNYCHwasz klient napisał:za 1200 zł ? to przyjdzie do mnie na zakład za 1700 ale trzeba zaiwaniać
mówimy sobie dzień dobry
wasz klient napisał:umiecie tylko ujadać a co wy zrobiliście dla polskiego cła?
dlaczego społeczeństwo gardzi celnikami? przez Kapicę czy Banasia czy Dominika?
NIe
gardzi przez aroganckich darmozjadów zza biurek którzy udają że pozjadali wszytkie rozumy i klienta ganiają bez litości licząc że się wykrwawi
Składałem AKCu i takiego bajzlu nie ma nawet na kolei jak u was
Niedługo zamiast słuzby celnej będzie służba strajkowa. Co znowu? Dominik zly bo cywil, Kapica ble bo celnik. A może tym co im Fołta we łbach poprzewracała zaproponować Sc bez szefostwa na zasadzie "każdy sobie..."Anonymous napisał:Proponuję ogłosić gotowość strajkową w związku z tym awansem. Przecież to jawna prowokacjażeby takiego buca mianować SSC. Boże już 15 lat pracuję w tym syfie i ani jednego normalnego szefa.
a może tak na pastwisko słonko???? i TV trwam to nie tu, trzeba sobie dekoder kupić u Tadka , podobno jest promocja połączona z wykupem świadectw udziałowych .....owieczka napisał:Pomyślcie jacy jesteście mali. Bóg jest waszą Miłością.
Kod:Widzę tu na forum różnego rodzaju krytykę jego osby, ale kto z nim nie pracował niech nie zabiera głosu .Mogą bać sie ci którzy są niereformowalni , zobaczycie że w końcu coś sie ruszy na górze.Ja z pracy z Jackiem jestem zadowolony , pogodił leserów , obiboków i nie bał sie podjąć trudnych decyzji , wobec ludzi co wydawali sie nie do ruszenia . A i Izba Celna w Szczecinie nie ma sie czego wstydzić , jeśli chodzi o jej wizerunek na zewnątrz!!!!
Anonymous napisał:Gratuluję Panie Jacku !!!
W końcu celnik będzie głównym celnikiem,co nie miało miejsca od lat.
Widzę tu na forum różnego rodzaju krytykę jego osby, ale kto z nim nie pracował niech nie zabiera głosu .Mogą bać sie ci którzy są niereformowalni , zobaczycie że w końcu coś sie ruszy na górze.Ja z pracy z Jackiem jestem zadowolony , pogodił leserów , obiboków i nie bał sie podjąć trudnych decyzji , wobec ludzi co wydawali sie nie do ruszenia .
A i Izba Celna w Szczecinie nie ma sie czego wstydzić , jeśli chodzi o jej wizerunek na zewnątrz!!!!