Jestem bardzo rad, że Pan Minister pragnie w wolnych chwilach porozmawiać za pośrednictwem forum z funkcjonariuszami.
Z punktu widzenia ZZ jest to tak cenna inicjatywa i można dzięki temu tak dużo ważnych spraw dla SC jak również butu funkcjonariuszy i pracowników poruszyć, że na pewno, coś zaproponujemy w tej materii, aby dyskusja była tylko stricto merytoryczna, bez zbędnych tematów pobocznych.
Na poczatek zaproponujemy doraźne rozwiązania, ale o tym napiszę z a parę godzin. Natomiast kompleksowe(podobnie jak z ustawą o SC :wink: ), dzięki Waszym wpłatom na utrzymanie forum, przeprowadzimy po zmianie skryptu forum. Ja się na tym nie znam, więc może admin, coś więcej o tym napisze. Chciałbym, założyć Dział pt. "Dialog z SSC", lub coś w tym stylu, w którym będą panowały większe restrykcje jeżeli chodzi o wypowiedzi. Moim zdaniem powinny utrzymywać się w konwencji mniej więcej takiej jak treść oficjalnych pism. Użytkownicy, którzy zbytnio sobie pofolgują będą wydalani z tego działu(będą mogli jedynie pisać o cenzurze w innych działach). Proszę przyjąć ze zrozumieniem, te wstępne propozycje, gdyż możliwość dialogu z SSC poprzez forum internetowe to niezwykle rzadkie zjawisko. Ja ponadto upatruję w tym szansę na zgłoszenie wielu spraw, które być może zostaną następnie, dzięki ich zasygnalizowaniu wdrożone a co przełoży sie na poprawę warunków pracy funkcjonariuszy i pracowników. Taką formą dialogu moąna wyjasnić znacznie więcej spraw anizeli za pośrednictwem oficjalnych pism, dlatego proszę mi wybaczyć, ale postaram się zadbać o to, aby dyskusja była na poziomie, co wielu z Państwa niesłusznie będzie interpretowac jako cenzura. Mam nadzieję, że zostałem dobrze zrozumiany.