Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Orientujesz się, jak długo trwa rekrutacja w Warszawie ?Pamiętaj, że po przyjęciu musisz zdać egzamin zawodowy i językowy. Ten ostatni teraz wielu nie zdaje. Jak nie zdasz nie dostajesz się dosłuzby stałej, czyli zwalniają.
Nadal nie rozumiesz ?!Orientujesz się, jak długo trwa rekrutacja w Warszawie ?
Niestety nie posiadam takiej wiedzyPrzeczytałem. Dzięki za naświetlenie sytuacji. Jeszcze się waham czy złożyć dokumenty czy tez nie. Wszystko zależy oś tego czy rekrutacja jest w WWA czasochłonna czy trwa w miarę krótko. Nie uśmiecha mi się czekać rok na jej wynik, tym bardziej że z tego co czytam to przyjęcie i tak nie jest pewne po ukończeniu postępowania. Posiadasz wiedzę nt. jak długo trwa procedura?
Powinieneś napisać: Dostajesz coś nazywanego "propozycją", "porozumieniem" lub "wyborem"No i jeszcze pamiętaj ze to jedyne miejsce na świecie w którym pseudointeligencja może Cię w każdej chwili ucywilnic tzn. Dostajesz takie porozumienie i z dnia na dzień idziesz przyjmować deklaracje albo w logistyce liczyć rolki papieru toaletowego ale już jako cywil !!!!
Cóż. Każdemu przysługuje prawo wyboruPowinieneś napisać: Dostajesz coś nazywanego "propozycją", "porozumieniem" lub "wyborem"
i "wybierasz" - albo praca tam, gdzie nigdy nie chciałeś pracować, albo ... bezrobocie!
No cóż w tym przypadku nie było prawa wyboru. Ponadto ewidentne złamanie podstawowych zasad prawnych, czego przykładem są liczne wyroki sądowe. Dodatkowo jak dojdą wyroki europejskie to sumarycznie zostanie potwierdzone największe bezprawie w centralnej Europie ! No i na koniec za parę lat ktoś dokona podsumowania! Czekam na wynikiCóż. Każdemu przysługuje prawo wyboru, w służbie w szczególności
![]()
Może małe podsumowanie...już teraz ?No cóż w tym przypadku nie było prawa wyboru. Ponadto ewidentne złamanie podstawowych zasad prawnych, czego przykładem są liczne wyroki sądowe. Dodatkowo jak dojdą wyroki europejskie to sumarycznie zostanie potwierdzone największe bezprawie w centralnej Europie ! No i na koniec za parę lat ktoś dokona podsumowania! Czekam na wyniki![]()
Musisz przemnożyć 8 godzin x ilość dni roboczych w danym miesiącu i wyjdzie Ci ile godzin musisz odsłużyć w danym miesiącu.Nie zabijcie za to pytanie, ale jaki jest miesięczny, godzinowy, wymiar pracy celnika?
Myślę, że do zabicia to trochę potrwa. Na początek...ja pracujęNie zabijcie za to pytanie, ale jaki jest miesięczny, godzinowy, wymiar pracy celnika?
Tak z ciekawości, czemu ostudził? Są tak małe szansę na zostanie przewodnikiem psa czy coś innego?100 lat temu próbowałem rozpocząć temat w tej sprawie, lecz niejaki @Burack mnie ostudził. Pytaj
Szans jest wiele, dwa razy w roku są centralne kwalifikacje. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kontaktu z izbowymi, urzędowymi ucs koordynatorami da. Psów SłużbowychTak z ciekawości, czemu ostudził? Są tak małe szansę na zostanie przewodnikiem psa czy coś innego?