Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Orientujesz się, jak długo trwa rekrutacja w Warszawie ?Pamiętaj, że po przyjęciu musisz zdać egzamin zawodowy i językowy. Ten ostatni teraz wielu nie zdaje. Jak nie zdasz nie dostajesz się dosłuzby stałej, czyli zwalniają.
Nadal nie rozumiesz ?!Orientujesz się, jak długo trwa rekrutacja w Warszawie ?
Niestety nie posiadam takiej wiedzyPrzeczytałem. Dzięki za naświetlenie sytuacji. Jeszcze się waham czy złożyć dokumenty czy tez nie. Wszystko zależy oś tego czy rekrutacja jest w WWA czasochłonna czy trwa w miarę krótko. Nie uśmiecha mi się czekać rok na jej wynik, tym bardziej że z tego co czytam to przyjęcie i tak nie jest pewne po ukończeniu postępowania. Posiadasz wiedzę nt. jak długo trwa procedura?
Powinieneś napisać: Dostajesz coś nazywanego "propozycją", "porozumieniem" lub "wyborem"No i jeszcze pamiętaj ze to jedyne miejsce na świecie w którym pseudointeligencja może Cię w każdej chwili ucywilnic tzn. Dostajesz takie porozumienie i z dnia na dzień idziesz przyjmować deklaracje albo w logistyce liczyć rolki papieru toaletowego ale już jako cywil !!!!
Cóż. Każdemu przysługuje prawo wyboru , w służbie w szczególnościPowinieneś napisać: Dostajesz coś nazywanego "propozycją", "porozumieniem" lub "wyborem"
i "wybierasz" - albo praca tam, gdzie nigdy nie chciałeś pracować, albo ... bezrobocie!
No cóż w tym przypadku nie było prawa wyboru. Ponadto ewidentne złamanie podstawowych zasad prawnych, czego przykładem są liczne wyroki sądowe. Dodatkowo jak dojdą wyroki europejskie to sumarycznie zostanie potwierdzone największe bezprawie w centralnej Europie ! No i na koniec za parę lat ktoś dokona podsumowania! Czekam na wynikiCóż. Każdemu przysługuje prawo wyboru , w służbie w szczególności
Może małe podsumowanie...już teraz ?No cóż w tym przypadku nie było prawa wyboru. Ponadto ewidentne złamanie podstawowych zasad prawnych, czego przykładem są liczne wyroki sądowe. Dodatkowo jak dojdą wyroki europejskie to sumarycznie zostanie potwierdzone największe bezprawie w centralnej Europie ! No i na koniec za parę lat ktoś dokona podsumowania! Czekam na wyniki
Musisz przemnożyć 8 godzin x ilość dni roboczych w danym miesiącu i wyjdzie Ci ile godzin musisz odsłużyć w danym miesiącu.Nie zabijcie za to pytanie, ale jaki jest miesięczny, godzinowy, wymiar pracy celnika?
Myślę, że do zabicia to trochę potrwa. Na początek...ja pracuję ( skarbowiec), celnik jest w służbie.Nie zabijcie za to pytanie, ale jaki jest miesięczny, godzinowy, wymiar pracy celnika?
Tak z ciekawości, czemu ostudził? Są tak małe szansę na zostanie przewodnikiem psa czy coś innego?100 lat temu próbowałem rozpocząć temat w tej sprawie, lecz niejaki @Burack mnie ostudził. Pytaj
Szans jest wiele, dwa razy w roku są centralne kwalifikacje. Zapraszam wszystkich zainteresowanych do kontaktu z izbowymi, urzędowymi ucs koordynatorami da. Psów SłużbowychTak z ciekawości, czemu ostudził? Są tak małe szansę na zostanie przewodnikiem psa czy coś innego?