Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no i nie dostaniesz. facet dużo krzyczy ale jak co do czego to jakoś dziwnie spierda..............lasorki ale nic nie dostałem
Sorki, ale nie miałem serca tu zaglądać, lekarz mi powiedział im szybciej się odetnę od tej historii tym szybciej będę zdrowy .... Oczywiście perspektywa 6 miesięcznej odprawy brutto również poprawia mi humor
Co mojego pomysłu jestem gotowy podać się krytyce .... Jednak uwzględniając otoczenie polityczne i organizacyjne - mam "pomysł" ale mogę go przesyłać wyłącznie na priv albo jeszcze lepiej na maila...
Zainteresowanych w tym aspekcie proszę o kontakt
Sorki, ale nie miałem serca tu zaglądać, lekarz mi powiedział im szybciej się odetnę od tej historii tym szybciej będę zdrowy .... Oczywiście perspektywa 6 miesięcznej odprawy brutto również poprawia mi humor
Co mojego pomysłu jestem gotowy podać się krytyce .... Jednak uwzględniając otoczenie polityczne i organizacyjne - mam "pomysł" ale mogę go przesyłać wyłącznie na priv albo jeszcze lepiej na maila...
Zainteresowanych w tym aspekcie proszę o kontakt
no i nie dostaniesz. facet dużo krzyczy ale jak co do czego to jakoś dziwnie spierda..............la
od niego to raczej nikt nic nie dostanie, ale skoro już każdy kto się prosi i podaje publicznie swój adres poczty elektroniczne, to może jakieś inne "wieści" dostanie
od niego to raczej nikt nic nie dostanie, ale skoro już każdy kto się prosi i podaje publicznie swój adres poczty elektroniczne, to może jakieś inne "wieści" dostanie
Adresów pczty elektronicznej możesz mieć nieskończoną ilość,nikt nie jest idiotą i nie podaje na forum adresu,(konta), ze swoimi prawdziwymi danymi, a przynajmniej tak mi się wydaje .
Heh, obśmiałem się. Do kilku kont to i hasła pewnie słownikowe są. Ludzie w większości używają tego samego adresu do banków i innych serwisów np. społecznościowych gdzie są ich dane osobowe prosząc się o kłopoty.
Pokaż załącznik: 4806
Nie chce mi się z Tobą dyskutować,mam ważniejsze problemy.
To widać!
Trzeba więc było sobie darować ...
Naskakujesz na wszystkich , którzy mało udzielają się na forum , traktujesz ich jak potencjalnych wrogów , wydając niesprawiedliwe opinie i złośliwe komentarze. Przecież nie o to chodzi w Naszej wspólnej sprawie , nieprawdaż?....
cat - przestań się lansować z tą kwiecistą mową - przez takie wywody faktycznie trzeba gasić tutaj światło
Szanowny Kolego, w odpowiedzi na Twój "ewolucyjny proces ucywilniania", po głębokim zastanowieniu ...