np. fakturę potwierdzającą fakt zapłaty za pobyt
Nie ma dopłat za pobyt.
Jest dopłata do kosztów wypoczynku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
np. fakturę potwierdzającą fakt zapłaty za pobyt
O ile to jest pobyt w sanatorium, to tak, ale to jest inny punkt wniosku (4.)np. fakturę potwierdzającą fakt zapłaty za pobyt
Dziś wnioskowałem, bądź cierpliwy.możecie zdradzić jakie to sa kwoty? Porównamy czy w całym kraju są takie same
W zeszłym roku za dwie osoby było to 360 grusza i 50 ko.możecie zdradzić jakie to sa kwoty? Porównamy czy w całym kraju są takie same
czyli co? podkreślasz właściwy rodzaj dofinansowania i co? Nie wpisujesz wydanej kwoty ani nie załączasz żadnego dokumentu potwierdzającego ten wydatek?Generalnie dziękuję za przypomnienie. Właśnie skończyłem walczyć z epuap i złożyłem wniosek o dofinansowanie socjalne. Pozdrawiam
Nie ma dopłat za pobyt.
Jest dopłata do kosztów wypoczynku.
No właśnie nie dlatego zbieraj faktury w grudniu składasz do kadr. Złożysz dostaniesz coś, inaczej przepada.fajnych mamy doradców personalnych, że nie informują odchodzących o takich sprawach, nóż się sam otwiera.
ciekawe czy niewypłacona kasa przechodzi na następny rok, tak jak to powinno być.
Iasy mają bardziej szczegółowe druki, napisz do swoich kadr. Co Izba może być inaczej.Wniosek, dostępny na stronie Zer. Nic więcej. W tamtym roku wysyłałem do IAS poprzez epuap.
Masz rację. Moje druki dotyczą IAS WAWAIasy mają bardziej szczegółowe druki, napisz do swoich kadr. Co Izba może być inaczej.