Emerytury !!!

Tez tak myślę, ze Szeryf naszej bandy buduje napięcie ;)
OC Gronowo przez jeden dzien zbiera 335 ha
Uwierz Kolego,prosze uwierz że te 349 z O.C.Poznań to NAPRAWDĘ WIELKI SUKCES i Chwała oraz Szacunek Osobom które te podpisy zebrały i przekazały.

Ostatnia edycja:
Uwierz Kolego,prosze uwierz że te 349 z O.C.Poznań to NAPRAWDĘ WIELKI SUKCES i Chwała oraz Szacunek Osobom które te podpisy zebrały i przekazały.

To super, gratuluje i pozdrawiam OC Poznań. Moj poprzedni post nie byl absolutnie zgryźliwy, bo chyba tak go odebrałeś

OC Hrubieszów + OC Zosin - dzisiaj wysłane kolejne 489. Czytając ostatnie posty o wysłanych podpisach jestem dobrej myśli.

okazuje się, że można osiągnąć założony cel.
jeżeli jest ważny dla środowiska, logiczny i w interesie społecznym.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Dostałem potwierdzenie sms od PP S.A., że moje dzisiaj też dotarły :)
Głupio by było gdybyśmy zebrali 99.999 ważnych, więc .... zbieramy cały czas z takim samym zaangażowaniem, co przez ostatnie dni ;)
Pozdrowionka i WIELKI SZACUN, dla całej rzeszy zbierających!!! Zawsze to powtarzałem i powtarzam .... W JEDNOŚCI SIŁA!!!
Podziękowania również dla tych którzy nie zbierali, ale TYLKO złożyli swój podpis. Wasze głosy też będą się liczyły w tym "wyścigu", chociaż przy następnych ewentualnych (podobnych) akcjach liczę na Waszą ...... większą współpracę i identyfikacje z Naszym wspólnym celniczym mundurem :p Oczywiście pracownikom Naszej Służby Cywilnej też .... WIELKIE DZIĘKI! Wiem, że niektórzy też .... zbierali.

Ostatnia edycja:
A co zrobić z takimi, którym na złożenie podpisu nie pozwala "światopogląd"? Jaki tyo musi być zryty łeb? Pozdrawiam Andrzej

Karolinko nie martw się, spływają do mnie listy z podpisami od Przyjaciół. Do piątku sam wyślę kilka setek (ok 700). pozdrawiam Andrzej

Czy może ktoś napisać ile na chwile bieżącą osób poparło nasz projekt ustawy emerytalnej. Od 24 godz nasz licznik się nie zmienił.

Gratulacje
W połowie terminu trochę zwątpiłem w powodzenie akcji, ale w ostatnim miesiącu dało się zauważyć jak mobilizacja w narodzie rośnie i wtedy uwierzyłem, że się uda. MAMY 100 tys.!!!!! Jeszcze raz gratuluję wszystkim zaangażowanym. Oczywiście nie omieszkam wysłać w piątek ostatnich zebranych podpisów. Myślę, że ok. 300.

Mamy 100.000 !!!

Ja dziś żeby postawić kropkę nad ,,i" wysłałem jeszcze 3 podpisy (wcześniej już wysyłałem). Niby 3 ale gdy teraz mamy ponad 100.000 bardziej mnie cieszą niż te dotychczasowe moje. Pozdrawiam i szacunek dla wszystkich zbierających.

Udało się. Składam tu serdeczne podziękowania Sławkowi za jego niezłomność i wiarę w sukces. Ale także tym wszystkim kolegom i koleżankom którzy zbierali. Dziękuje też kolegom z SG, policji, SW a w szczególności kolegom ze straży pożarnej gdzie było największe zrozumienie i wśród nich zebrałem najwięcej podpisów. Okazuje się, że na strażaków można zawsze liczyć, nie tylko jak ratują ludzkie życie. Oczywiście w piątek wyślę jeszcze kolejną partię podpisów około 200.

Ostatnia edycja:
Kolejny krok naprzód. Brawo! Podziękowania dla każdego, kto w jakikolwiek sposób uczestniczył w akcji zbierania podpisów.

Z dnia dzisiejszego:
- Tomaszów Lubelski - 151
- Hrebenne - 82
- Dołhobyczów - 87
- WZP Hrebenne - 164
- WZP Zamość - 82

Komunikat organizatorów o zebraniu wymaganej liczby podpisów obywateli jest naszym wspólnym sukcesem. Możemy sobie pogratulować. Zbierzemy znacznie więcej niż minimum.

Piękne są taki chwile!!!! Jesteśmy bombowi i tak musi być zawsze. Razem zawsze zdzialamy więcej. Pamiętajcie o tym.

Ostatnio większość funkcjonariuszy (ja również) odliczaliśmy czas (dni) do 21-go sierpnia, teraz będziemy odliczać dni do wyborów a właściwie do zakończenia rządów POpapr... a zwłaszcza zakończenia "misji" pewnego generała i innych pomniejszych generałków i spułkowników. Dzisiaj przyszłość rysuje się w cieplejszych kolorach dzięki zaangażowaniu WSPANIAŁYCH Ludzi. Wielkie dzięki Sławkowi i wszystkim, którzy stanęli na wysokości, jestem szczęśliwy i wzruszony. Pseudo związkowcom (bo tak trzeba nazwać przewodniczących) z zrzeszenia, federacji, zachodniopomorskiego zw. zaw. i innych im podobnych też dziękujemy, teraz wiem kim naprawdę jesteście i kogo reprezentujecie, brawo!!!

33500 zł. tyle wydał za zyskanie w czasie. to niezła roczna pensja specjalisty.

jak zaczął tak kończy.

Back
Do góry