Emerytury !!!

Tez tak myślę, ze Szeryf naszej bandy buduje napięcie ;)
OC Gronowo przez jeden dzien zbiera 335 ha
Uwierz Kolego,prosze uwierz że te 349 z O.C.Poznań to NAPRAWDĘ WIELKI SUKCES i Chwała oraz Szacunek Osobom które te podpisy zebrały i przekazały.

Ostatnia edycja:
OC Hrubieszów + OC Zosin - dzisiaj wysłane kolejne 489. Czytając ostatnie posty o wysłanych podpisach jestem dobrej myśli.

okazuje się, że można osiągnąć założony cel.
jeżeli jest ważny dla środowiska, logiczny i w interesie społecznym.

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !

Dostałem potwierdzenie sms od PP S.A., że moje dzisiaj też dotarły :)
Głupio by było gdybyśmy zebrali 99.999 ważnych, więc .... zbieramy cały czas z takim samym zaangażowaniem, co przez ostatnie dni ;)
Pozdrowionka i WIELKI SZACUN, dla całej rzeszy zbierających!!! Zawsze to powtarzałem i powtarzam .... W JEDNOŚCI SIŁA!!!
Podziękowania również dla tych którzy nie zbierali, ale TYLKO złożyli swój podpis. Wasze głosy też będą się liczyły w tym "wyścigu", chociaż przy następnych ewentualnych (podobnych) akcjach liczę na Waszą ...... większą współpracę i identyfikacje z Naszym wspólnym celniczym mundurem :p Oczywiście pracownikom Naszej Służby Cywilnej też .... WIELKIE DZIĘKI! Wiem, że niektórzy też .... zbierali.

Ostatnia edycja:
Czy może ktoś napisać ile na chwile bieżącą osób poparło nasz projekt ustawy emerytalnej. Od 24 godz nasz licznik się nie zmienił.

Gratulacje
W połowie terminu trochę zwątpiłem w powodzenie akcji, ale w ostatnim miesiącu dało się zauważyć jak mobilizacja w narodzie rośnie i wtedy uwierzyłem, że się uda. MAMY 100 tys.!!!!! Jeszcze raz gratuluję wszystkim zaangażowanym. Oczywiście nie omieszkam wysłać w piątek ostatnich zebranych podpisów. Myślę, że ok. 300.

Mamy 100.000 !!!

Ja dziś żeby postawić kropkę nad ,,i" wysłałem jeszcze 3 podpisy (wcześniej już wysyłałem). Niby 3 ale gdy teraz mamy ponad 100.000 bardziej mnie cieszą niż te dotychczasowe moje. Pozdrawiam i szacunek dla wszystkich zbierających.

Udało się. Składam tu serdeczne podziękowania Sławkowi za jego niezłomność i wiarę w sukces. Ale także tym wszystkim kolegom i koleżankom którzy zbierali. Dziękuje też kolegom z SG, policji, SW a w szczególności kolegom ze straży pożarnej gdzie było największe zrozumienie i wśród nich zebrałem najwięcej podpisów. Okazuje się, że na strażaków można zawsze liczyć, nie tylko jak ratują ludzkie życie. Oczywiście w piątek wyślę jeszcze kolejną partię podpisów około 200.

Ostatnia edycja:
Kolejny krok naprzód. Brawo! Podziękowania dla każdego, kto w jakikolwiek sposób uczestniczył w akcji zbierania podpisów.

Z dnia dzisiejszego:
- Tomaszów Lubelski - 151
- Hrebenne - 82
- Dołhobyczów - 87
- WZP Hrebenne - 164
- WZP Zamość - 82

Komunikat organizatorów o zebraniu wymaganej liczby podpisów obywateli jest naszym wspólnym sukcesem. Możemy sobie pogratulować. Zbierzemy znacznie więcej niż minimum.

Ostatnio większość funkcjonariuszy (ja również) odliczaliśmy czas (dni) do 21-go sierpnia, teraz będziemy odliczać dni do wyborów a właściwie do zakończenia rządów POpapr... a zwłaszcza zakończenia "misji" pewnego generała i innych pomniejszych generałków i spułkowników. Dzisiaj przyszłość rysuje się w cieplejszych kolorach dzięki zaangażowaniu WSPANIAŁYCH Ludzi. Wielkie dzięki Sławkowi i wszystkim, którzy stanęli na wysokości, jestem szczęśliwy i wzruszony. Pseudo związkowcom (bo tak trzeba nazwać przewodniczących) z zrzeszenia, federacji, zachodniopomorskiego zw. zaw. i innych im podobnych też dziękujemy, teraz wiem kim naprawdę jesteście i kogo reprezentujecie, brawo!!!

Back
Do góry