Ja czekam jeszcze na wyrównanie samej podwyżki modernizacyjnej za styczeń i luty. Według info z finansów mam dostać to później od osób, które na L4 nie były. Do tego wyrównania odprawy itdOlsztyn-brak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja czekam jeszcze na wyrównanie samej podwyżki modernizacyjnej za styczeń i luty. Według info z finansów mam dostać to później od osób, które na L4 nie były. Do tego wyrównania odprawy itdOlsztyn-brak
Czysta prawda. Trzeba przeznaczyc co najmniej jedną emeruturę. Ja przeżylem nieswiadomy to rok temu.To prawda. Uważajcie bo w przyszłym roku podatek moze Was niemiło zaskoczyć. Musiałem jak kolega wyżej napisał parę tysięcy oddać machinie podatkowej.
Ty to potrafisz wzbudzić ciekawość ...A można było cześć większa lub mniejsza tej kwoty zachować. Nawet za bardzo kombinować nie trzeba.
Kwoty przeciętnego uposażenia funkcjonariuszy
Te ww. kwoty to niekoniecznie?Wykasuj swoje przemyślenia , raz na zawsze !
Rozporządzenie już gotowe, więc o co chodzi ?Wykasuj swoje przemyślenia , raz na zawsze !R
No i świetnie, czy to może się jeszcze zmienić? Ta kwota 8319,50.
Kwoty przeciętnego uposażenia funkcjonariuszy po zmianie rozp.
Do marca = 1803,16 x 4,28 = 7717,52
Od marca = 1943,81 x 4,28 = 8319,50
Od kiedy obowiązuje?Rozporządzenie już gotowe, więc o co chodzi ?
Ta sprawa została rozstrzygnięta ostatnią nowelizacją ustawy o zaopatrzeniu (czerwiec 2022) i waloryzacja się nam należy, tak jak w innych służbach.Czy jest tu ktoś może kto ma sprawę w Sądzie Okręgowy w Warszawie dot.
uwzględnienia waloryzacji emerytur i rent inwalidzkich
przypadających między zwolnieniem ze służby a ustaleniem prawa do emerytury?
To tak samo jak u mnie. Moja sprawa była w tym czasie zawisła przed sądem, ale zmiana do ustawy w art. 12 (z pamięci) rozstrzyga o tym, że waloryzacja ma zastosowanie do wszystkich zwolnionych od bodajże wydania wyroku przez TK w 2015 r.tak.wiem ale moja sprawa została złożona zanim zaczęła obowiązywać ta nowelizacja
Kraków wypłacono.Olsztyn-brak
W twojej sytuacji będzie rozprawa i będzie korzystny wyrok. Otrzymasz wyrównanie od dnia zwolnienia. Jak sprawa w sądzie to musi zakończyć się wyrokiem.tak.wiem ale moja sprawa została złożona zanim zaczęła obowiązywać ta nowelizacja