Petroniusz
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 49
Hunter 1 - dokładnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ustawa KAS
...
ustawa o komisjach lekarskich
...
...
Wg mojej wiedzy by dostać dodatek do emerytury z tytułu bycia inwalidą najpierw musisz zostać za takiego uznany czyli musisz dostać kategorię zdolności do słuzby C ...
...
Pięknie nas rozgrywają. Ale byłem ślepy ...
Zaklinasz rzeczywistość... PAD podpisał kolejne ustawy 6.08. W tym zgloszoną przez siebie ustawę o związkach w Policji. Procedowaną równocześnie z emerytalną....Panie, Panowie, zachowajmy spokój, co prawda ustawa została uchwalona 19 lipca to ostatecznie prace senatu zakończyły się poinformowaniem sejmu w dniu 2 sierpnia o niewniesieniu poprawek. Jak wynika z oficjalnej strony internetowej prezydenta w tym miesiącu podpisał on dotychczas ustawy w dniu 1 sierpnia. Wiadomym jest, że dla przyzwoitości musi upłynąć chwilę aby prezydent podpisał ustawę chociażby dlatego aby zapoznał się z opinią swoich prawników co do ustawy. Jestem nadzwyczaj spokojny co do podpisu prezydenta. Pozdrawiam wszystkich emerytów i przyszłych emerytów.
Wiesz Cat myślałem, że są granice podłości. Myliłem się
customek - skończ siać niepokój tylko cierpliwie czekaj na decyzję Prezydenta-ma czas do 23.Prezydent nie podpisał i nie wiadomo czy to zrobi.
Mundurowe emerytury bez autografu Andrzeja Dudy. Kancelaria ma wątpliwości?
Prezydent Andrzej Duda podpisał serię ustaw, a w tym te o zmianie ustawy o ochronie przeciwpożarowej oraz o zmianie ustawy o ustanowieniu "Programu modernizacji Służby Więziennej w latach 2017–2020". Pytanie, gdzie podziała się ustawa dotycząca zmian w mundurowych emeryturach?www.infosecurity24.pl