heisenberg
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 1 844
Czyżby WJ postanowił uprzedzić wielki sukces KAS?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie jest to takie łatwe, trzeba go mieć.
Dopytywałem w MF. Minister M.Banaś złożył mi kolejną deklarację już po odwołaniu Podkomisji.Kolejne dni uciekają , zamieszanie rośnie a o emeryturach CISZA ?!?!
Dopytywałem w MF. Minister M.Banaś złożył mi kolejną deklarację już po odwołaniu Podkomisji.
Informuje, że jak objedzie wszystkie izby zajmie się tym osobiście od 10 lutego i że emerytury będą.
To jest tylko przekaz.
W rozmowie padło 10 tys. ale w piśmie jak widzimy na głównej jest 9265 z UKS
Z MF przede wszystkim.Czy w tej liczbie ujęci są funkcjonariusze z MF?
Z MF przede wszystkim.
Dopytywałem w MF. Minister M.Banaś złożył mi kolejną deklarację już po odwołaniu Podkomisji.
Informuje, że jak objedzie wszystkie izby zajmie się tym osobiście od 10 lutego i że emerytury będą.
To jest tylko przekaz.
A ja wierzę Panu Banasiowi. Pamiętajmy że nie działa w próżni politycznej. A teraz czekam na słowa totalnej krytyki. Na manifestacji tej pierwszej byłem. Pan Minister do Nas wyszedł i został wygwizdany zanim w ogóle się odezwał.tak się nie rozmawia. Zrobiło mi się głupio i wstyd. Nikt nie nakazuje lubić SSC ale zwykły szacunek nakazuje nie gwizdać. Kto był to widział. A teraz jeźdzcie po mnie.Z góry uprzedzam że nie zareaguję.
A ja wierzę Panu Banasiowi. Pamiętajmy że nie działa w próżni politycznej. A teraz czekam na słowa totalnej krytyki. Na manifestacji tej pierwszej byłem. Pan Minister do Nas wyszedł i został wygwizdany zanim w ogóle się odezwał.tak się nie rozmawia. Zrobiło mi się głupio i wstyd. Nikt nie nakazuje lubić SSC ale zwykły szacunek nakazuje nie gwizdać. Kto był to widział. A teraz jeźdzcie po mnie.Z góry uprzedzam że nie zareaguję.
W rozmowie padło 10 tys. ale w piśmie jak widzimy na głównej jest 9265 z UKS
[/I]
Nie patrzmy na liczbę 10 tyś (oczywiście w poście pomyłka bo wartość odnosi się do SC a nie UKS). Najpierw popatrzmy na pkt powyżej. Oprócz zadań przechodzących do IAS (akcyza, kadry, finanse itd) trzeba oddać jeszcze 3% stanów Izb (a więc blisko 1000 osób z SC). Czytając to pismo osoby te zasilą US. Tak więc faktyczna ilość funkcjonariuszy to kolumna 1 (7525 SC i 290 UKS) jeśli do tego z drugiej kolumny uda się dodać 30% to max bo inne zadania też muszą być realizowane
Jak by nie patrzeć jesteśmy w czarnej d...
Marian Banaś.....no i nastał koniec.......pora się upić. Rozpacz. Oczekuję teraz co na to tele-echo. Moim zdaniem zostaliśmy oszukani. Mnie też oszukano, bo uwierzyłem w PIS. Nie mam siły więcej pisać.
To oznacza konsolidację i nie pisz bzdur. Dobrze wiesz ze o to chodzi i nie zaciemniaj. Przyznaj w końcu że zostaliśmy przez PIS oszukani.
Dobrze wiesz że mam rację. To wybór....przerażający. Przecież uwierzyliśmy w PIS. I CO????ZOSTALIŚMY OSZUKANI!!!!!!! Nie mam słów....
A obecny SSC być może w tej chwili wie ze Pan Banaś zostanie nowym SSC i śmieje się z naszej naiwności łatwowierności i głupoty. I ma rację.