Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja wiem, że ON żartował...........przykre ale prawdziwe...............Jeżeli miałes zamiar zażartować to słabo to wyszło, gorzej jeżeli na poważnie bo to oznacza....nie nie napewno żartowałeś.
Co słychać? 1 marca 2017 przestanie istnieć Służba Celna, a więc wyrok TK dotyczy.......nikogo. Wszystko na najlepszej drodze by walkę zacząć od nowa
Co słychać? 1 marca 2017 przestanie istnieć Służba Celna, a więc wyrok TK dotyczy.......nikogo. Wszystko na najlepszej drodze by walkę zacząć od nowa
Dopytywałem w MF. Minister M.Banaś złożył mi kolejną deklarację już po odwołaniu Podkomisji.
Informuje, że jak objedzie wszystkie izby zajmie się tym osobiście od 10 lutego i że emerytury będą.
To jest tylko przekaz.
Czy coś się wyjaśniło?
Czy możliwe są emerytury w najbliższym czasie ,czy to tylko przeciąganie i przekładanie terminów w nieskończoność?
Jutrzejszy dzień to zweryfikuje.
Jutrzejszy dzień to zweryfikuje.
Wnioski składane do ZER MSW zgodnie z właściwością rzeczową są przekazywane do ZUS.[/QUOte
To i tak dobrze ,że wnioskodawców nikt nie kieruje na badania psychiatryczne z obserwacją na oddziałach zamkniętych pełnych Napoleonów i im podobnych. Czas spojrzeć prawdzie w oczy , to koniec dla takich misiów jak jak ja , i wielu tu piszących. Po 20 latach służby z tego 2/3 granica , praca w IAS , czy US (nie ma chyba różnicy ) za 2400 brutto plus wysługa.
A na 1 marca 2017 , pobory i warunki po staremu, dla tych co coś kumają i potrafią czytać.Wnioski składane do ZER MSW zgodnie z właściwością rzeczową są przekazywane do ZUS.[/QUOte
To i tak dobrze ,że wnioskodawców nikt nie kieruje na badania psychiatryczne z obserwacją na oddziałach zamkniętych pełnych Napoleonów i im podobnych. Czas spojrzeć prawdzie w oczy , to koniec dla takich misiów jak jak ja , i wielu tu piszących. Po 20 latach służby z tego 2/3 granica , praca w IAS , czy US (nie ma chyba różnicy ) za 2400 brutto plus wysługa.
A na 1 marca 2017 , pobory i warunki po staremu, dla tych co coś kumają i potrafią czytać.
Wnioski składane do ZER MSW zgodnie z właściwością rzeczową są przekazywane do ZUS.