A skąd wiesz że tam nie zostaną, a ty nie pójdziesz na ich miejsce ???
No dokładnie tego się obawiam, że jeszcze im się spodoba i dadzą np. mi "odpocząć" za biurkiem :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A skąd wiesz że tam nie zostaną, a ty nie pójdziesz na ich miejsce ???
No dokładnie tego się obawiam, że jeszcze im się spodoba i dadzą np. mi "odpocząć" za biurkiem :/
Dajcie na luz 3 dni na "odsłużenie" w aktach i tyle, nie ma co robić z tego sensacji i tematu zastępczego - podkreślam nie za te konkretne 3 dni pseudo grk
Krótko i na temat nie o wilkach. Czy emki będą uchwalone czy nie ? Jeżeli tak to kiedy? Wiele osób chce spadać z" baru".........nie cze3kając na jakieś enigmatyczne propozycje. Przyszedł czas na młodych. Przecież uważają, że "starzy" zajmują im stanowiska i chcą " bezapelacyjnie służyć do końca........mojego albo jej..." cyt. Psy reż Pasikoewski
Czy emki będą uchwalone czy nie ?
O emki można zapytać dyrekcję mojej IC Biała Podlaska. Na pewno coś wiedzą o kryteriach skoro przenoszą ostatnio na oddziały osoby z izby które nie były nigdy na granicy i to tylko na kilka dni żeby sobie staż "policyjny" nabili Jak była kiedyś akcja wspomożenia kolegów z OCD Dorohusk to oczywiście byli niezdolni do służby ale teraz nastąpiło cudowne ozdrowienie
Od poniedziałku nasze oddziały ma zasilić spora grupa "gwiazd" izbowych i to na całe 3 dni .
Komisja się nie zebrała, bo pani przewodnicząca złamała rękę, rzekomo. Życzymy jej zdrówka, ale....Jak widzicie spotkanie było jedynie pozoracją dialogu społecznego. Komunikat to jedynie relacja
Komisja się nie zebrała, bo pani przewodnicząca złamała rękę, rzekomo. Życzymy jej zdrówka, ale....
tak sobie pogooglałem i wyszło mi, że pani poseł Szydełko Halina była na posiedzeniu w sejmie 29.11.2016 i nie przeszkadzało to jej cały dzień głosować.
Tutaj jedno z głosowań:
http://www.sejm.gov.pl/Sejm8.nsf/agent.xsp?symbol=klubglos&IdGlosowania=45981&KodKlubu=PiS
A tu o kogo chodzi:
http://orka.sejm.gov.pl/SQL2.nsf/Skladpkom8?OpenAgent&PSR01N
Nie mamy złudzeń, z tą pozoracją to Sławek ma rację.
PIS wprowadza powazne zmiany w ustawie emerytalnej Policji w zw z dezubekizacja. Moze to jest wlasnie prawdziwa przyczyna odwolania naszej podkomisji. Druga sprawa to mozliwe kolizje projektu obywatelskiego z ustawa emerytalna po zmianach. Trzeba bedzie poprawiac od nowa, a to zajmie czas. Nastepna kwestia> Kontrwywiad donosi, ze ktos wystapil do sadu o emeryture mundurowa i to wywolalo male zamieszanie w kregach rzadowych. Slyszal ktos o tym?Ale sobie z nas kpią podając taką przyczynę odwołania Podkomisji. W dzisiejszych czasach, w których wszystko w necie można sprawdzić i ustalić np. to, że na zwolnieniu nie była... Mają nas za idiotów i frajerów
PIS wprowadza powazne zmiany w ustawie emerytalnej Policji w zw z dezubekizacja. Moze to jest wlasnie prawdziwa przyczyna odwolania naszej podkomisji. Druga sprawa to mozliwe kolizje projektu obywatelskiego z ustawa emerytalna po zmianach. Trzeba bedzie poprawiac od nowa, a to zajmie czas. Nastepna kwestia> Kontrwywiad donosi, ze ktos wystapil do sadu o emeryture mundurowa i to wywolalo male zamieszanie w kregach rzadowych. Slyszal ktos o tym?
Emerytury to już przegrana sprawa. Jeśli z obietnicami Szefa SSC będzie tak samo w sprawie naszych propozycji pracy i wynagrodzeń, to nie chce nawet myśleć co z nami będzie...jakiś czas temu....... SSC stwierdził że sprawa emek będzie rozwiązana w tym roku. o Co kaman? kiedy podkomisja??!!!
Jakiś czas temu obecny prezydent walczył o nasze emki w Trybunale Konstytucyjnym, a obecny SSC popierał projekt obywatelski.jakiś czas temu....... SSC stwierdził że sprawa emek będzie rozwiązana w tym roku. o Co kaman? kiedy podkomisja??!!!
Emerytury to już przegrana sprawa. Jeśli z obietnicami Szefa SSC będzie tak samo w sprawie naszych propozycji pracy i wynagrodzeń, to nie chce nawet myśleć co z nami będzie...
A wiadomo co z tym kolegą co głodował w czerwcu, jak dalej głoduje to może dla mniego jakaś ściepa.Jakiś czas temu obecny prezydent walczył o nasze emki w Trybunale Konstytucyjnym, a obecny SSC popierał projekt obywatelski.
A wiadomo co z tym kolegą co głodował w czerwcu, jak dalej głoduje to może dla mniego jakaś ściepa.