Kubuś i jego mniodek
Użytkownik
Układajmy się? Układała się owca z wilkiem ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kompromis i układy zakładają dobrą wolę obu ze stron. Co więcej warunkiem rzeczywistego porozumienia i kompromisu jest uczciwość obu stron. I być może kompromis jest możliwy. Ale zasiadając do rozmów musimy brać pod uwagę możliwość iż druga strona chce nas oszukać. Tylko tyle i aż tyle. I tylko żal, że nie ma już infamii w Polsce.
Lepiej smęcić na forum niż coś proponować. 1700 nic nie znaczących wpisów.tu nie ma co zakładać
...
i gdzie te komunikaty po spotkaniu??
Beznadzieja za każdym razem trzeba prosić o jakieś komunikaty i choćby zdawkowe informacje
Dla mnie jest wszystko jasne banas znowu nas oszukał tak jak tysiąc razy wcześniej. Sam fakt że na to wczorajsze spotkanie banas zaprosił z.z pracowników skarbowych. A co oni maja do naszych spraw? Sprawa emek chyba nie dotyczy pracowników skarbowych. A sras już dawno przestał mnie interesować. I wszystko w temacie.
paka
Może,
ale będzie w drugiej kadencji pis z psl, albo z kukizem.
Układajmy się teraz z pisem. Z rodzinami to 50 tyś. wyborców.
Drugiej szansy nie będzie.
Jest Zieliński, jest Duda. Jest gdzie uderzać.
Mario, jesteś pewien? A nie czytałeś wcześniejszych postów? Wywiad i jakieś grupy realizujące ze skarbówki mają być mundurowe z emkami.Sprawa emek chyba nie dotyczy pracowników skarbowych.
paka
Komunikat będzie wieczorem na stronie.
Kiedyś pisałem parę zdań na bieżąco, to była krytyka, że piszę tylko parę zdań, a nie pełny Komunikat. Dlatego teraz, zaledwie dobę po spotkaniu będzie pełny Komunikat.
Byłby rano, ale od rana miałem spotkania a w tym momencie już bezpośrednio po muszę ruszać w trasę z Nysy do Opola.
Zaglądajcie na stronę. Obiecuję, że Komunikat będzie wieczorem.
Lepiej smęcić na forum niż coś proponować. 1700 nic nie znaczących wpisów.
Związki i Banaś okopali się na swoich stanowiskach i ani kroku w tył,
każdy musi coś odpuścić, może 15/50 i 25/55 zamiast 5/15/55 ?
a może 5/10/15?
albo Bolek i Lolek?