Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podkomisja nie odbyła się, gdyż Pani Przewodnicząca złamała rękę właściwie w*przeddzień.
I to jest argument, że podkomisja nie odbyła się ?! A jak ta pani będzie na L4 przez 5 tygodni to oznacza, że ci, którzy kwalifikują się na te 5/15/55 mogą tylko czekać na Godota ?! O co tu chodzi do jasnej cholery ?!
Eirene. Idź z tym do Przewodniczącego w swojej Izbie. Ma obowiązek tym się zająć gdy jesteś członkiem Związku
cisza sza!!!!!!!!Jestem ciekawy jak będzie wyglądał oficjalny protokół z tego spotkania i kiedy zostanie ogłoszony. I czy SSC podpisze się pod słowami, które na tym spotkaniu wypowiedział.
A w kwestii podkomisji to wydaje mi się, że jej szefem jest poseł z PIS, a nie posłanka z PO. Może warto by przypomnieć listę członków tej komisji.
O emki można zapytać dyrekcję mojej IC Biała Podlaska. Na pewno coś wiedzą o kryteriach skoro przenoszą ostatnio na oddziały osoby z izby które nie były nigdy na granicy i to tylko na kilka dni żeby sobie staż "policyjny" nabili Jak była kiedyś akcja wspomożenia kolegów z OCD Dorohusk to oczywiście byli niezdolni do służby ale teraz nastąpiło cudowne ozdrowienie
Od poniedziałku nasze oddziały ma zasilić spora grupa "gwiazd" izbowych i to na całe 3 dni .
Od poniedziałku nasze oddziały ma zasilić spora grupa "gwiazd" izbowych i to na całe 3 dni .
Na razie widocznie wzięli sobie na uwage starszy post w którym było napisane że kryterium pozostania w mundurze będzie wykonywanie zadań choćby dzień więc wzięli na zapas 3 dni
Czyli coś w tym jest...............a zatem sprawa emerytur realna jak mniemam.
O emki można zapytać dyrekcję mojej IC Biała Podlaska. Na pewno coś wiedzą o kryteriach skoro przenoszą ostatnio na oddziały osoby z izby które nie były nigdy na granicy i to tylko na kilka dni żeby sobie staż "policyjny" nabili Jak była kiedyś akcja wspomożenia kolegów z OCD Dorohusk to oczywiście byli niezdolni do służby ale teraz nastąpiło cudowne ozdrowienie
Jeżeli wilk jest u drzwi, jedyne wyjście to zaprosić go na obiad.
Jeżeli wilk jest u drzwi, jedyne wyjście to zaprosić go na obiad.
ja bym odstrzelił
Pierwsze wcale nie wyklucza drugiego, a nawet może to drugie ułatwić ...
Krótko i na temat nie o wilkach. Czy emki będą uchwalone czy nie ? Jeżeli tak to kiedy? Wiele osób chce spadać z" baru".........nie cze3kając na jakieś enigmatyczne propozycje. Przyszedł czas na młodych. Przecież uważają, że "starzy" zajmują im stanowiska i chcą " bezapelacyjnie służyć do końca........mojego albo jej..." cyt. Psy reż Pasikoewski