Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie bierzmy ochlapow na które zalapie sie kilkaset osób!!!
Na pytanie czy byłoby to zdefiniowane padła odpowiedź, że nie będzie rozporządzenia. Byłoby to brzmienie następujące inicjowanie, organizowanie lub wykonywanie zadań z art.2 ust.1 pkt.4-6 uoSC i DIC na tej podstawie miałby wydać zaświadczenie i z tym byłoby można udać się do sądu pracyNo właśnie jakie to są zadania policyjne odprawa na pasie ?na bazarach ?kasynach? bardzo proszę o informacje
Zobaczymy co padnie dzisiaj na Komisji. To co powyżej to jest relacja z rozmów w MF, ale jak widać po pierwszej wypowiedzi Ministra na Komisji, niekoniecznie znane są te rozmowy Szefowi SC.
Panie Sławku, jakie 5/15/55 ???????????
Kas Tak!!!! , funkcjonariusz na emeryturę po 15 latach służby!!! i tego należy się trzymać !!!!!!!!!
Zapisując się do związku miałem nadzieję ,że podstawowy postulat nie zostanie zaprzepaszczony a protesty nie pójdą na marnę!
Przecież pisałem, że tylko relacjonuję, a nie zgadzam się na to.Panie Sławku, jakie 5/15/55 ???????????
Kas Tak!!!! , funkcjonariusz na emeryturę po 15 latach służby!!! i tego należy się trzymać !!!!!!!!!
Zapisując się do związku miałem nadzieję ,że podstawowy postulat nie zostanie zaprzepaszczony a protesty nie pójdą na marnę!
Przecież pisałem, że tylko relacjonuję, a nie zgadzam się na to.
Pisałem też, że zgłosiliśmy negację do dodatkowych warunków tj. 5 lat i 55 wiek, ale nie było to negocjowane.
Mam wrażenie, że SSC nas unika. Nie spotka się z nami, ani dzisiaj, ani jutro do posiedzenia Komisji.
Zobaczymy co jutro wyniknie
lepiej weżmy to co dają bo w perspektywie gówno dostaniemy,dalej można walczyć o więcej,ale tu widzę niektórzy są zbyt ... aby to zrozumieć że wszystko jest pantarej,dziś co mamy gówno mamy śmierdzace i tyle , bo jak się wkurwią to dadza jak platforma 25 od dnia wyroku i wzp tylko i co wtedy zrobicie ,będziesz się jeden z drugim obrażał jak te pajace z kodu i ich szlam? Pomyśl jeden z drugim bo sie obudzisz w najlepszym przypadku z datownikiem przy pitach w urzędzie skarbowym.Przecież pisałem, że tylko relacjonuję, a nie zgadzam się na to.
Pisałem też, że zgłosiliśmy negację do dodatkowych warunków tj. 5 lat i 55 wiek, ale nie było to negocjowane.
Mam wrażenie, że SSC nas unika. Nie spotka się z nami, ani dzisiaj, ani jutro do posiedzenia Komisji.
Zobaczymy co jutro wyniknie