Ha, ha, ha. Żebyś się nie zdziwiła.
Bardzo bym chciała się zdziwić, ale za długo jestem już w tym środowisku, by wierzyć w bajki . . . wyrosłam z tego.
Czas ucieka tik, tak, tik, tak, tik, tak . . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ha, ha, ha. Żebyś się nie zdziwiła.
kazdy ewentualny protest bedzie w trosce o dobro panstwa i UE , ktoremu zagrazaja nierozwazne posuniecia niewiadomych osob w kregach rzadowych.(...) Ale nie róbmy nierozważnych posunięć wcześniej. Może to zostać wykorzystane przeciwko nam! Damy wtedy argument drugiej stronie,że nie jesteśmy partnerami do rozmów i mogą wprowadzić w życie swoją wersję. Odcinajcie się od postów "krzykaczy". Pamiętajmy o jednym: jak ruszy lawina protestu, odwrotu już nie będzie. To będzie ewentualnie tylko ta jedna szansa. Do skutku. Licze na opamiętanie rządzących. Pozdrawiam wszystkich f-szy... również niedowiarków... Wiara przenosi góry...
I kurtyna opadła . . .
No, proszę, a miało być tak pięknie.
Powtarzane brednie typu: "Będzie dobrze"; "Sławek to załatwi".
I co ? ? ? Załatwił ? Załatwił nas wszystkich tak, że co nie którzy po dzisiejszej lekturze Projektu Stanowiska Rządu wobec obywatelskiego projektu (...) z 8 kwietnia br. nie mogli wstać z fotela na którym siedzieli przy biurku.
. . . ale przecież będzie dobrze, Sławek to załatwi.
Ktoś o inicjałach RŁ (można sprawdzić we właściwościach dokumentu) z wydziału kierowanego przez AJ z departamentu MW (SC) sporządził ten projekt. Ktoś w celu prowokacji niepodpisany, niezaparafowany dokument umieścił w sieci. Po co? Aby po raz kolejny rozbić naszą jedność, aby Ramona 100 pisał że to wina ZZ, aby ująć nam ducha walki, aby nas niecierpliwić i w końcu prowokować do niejasnych i złych zachowań. Jak wielokrotnie pisał Sławek tylko jedność, konsekwencja, zrównoważenie może pomóc naszemu PROJEKTOWI obywatelskiemu. Natomiast ta wrzutka zwana projektem stanowiska Rządu jest namiastką projektu stanowiska jednego departamentu w MF. Kromaks Ty się już żegnałeś z forumowiczami, więc czego dalej jątrzysz??
SARA1900 masz w 100% rację to już nie są żarty i nie zabawa. Celnicy oczekują na konkrety a nie wpisy oszołomów, mówiących o tym, że nic się nie stało.
Najśmieszniejsze jest to że jak takie coś przejdzie u nas to w następnej kolejności będzie mieszanie w Policji i Straży Granicznej. Oni nawet nie wiedzą jak ważne jest to aby taki gniot nie przeszedł u nas. Bo jak u nas to przejdzie to nic ICH " DOBREJ ZMIANY " nie zatrzyma i w innych służbach mundurowych. Policjanci zobaczcie co was czeka po nas.
I kurtyna opadła . . .
No, proszę, a miało być tak pięknie.
Powtarzane brednie typu: "Będzie dobrze"; "Sławek to załatwi".
I co ? ? ? Załatwił ? Załatwił nas wszystkich tak, że co nie którzy po dzisiejszej lekturze Projektu Stanowiska Rządu wobec obywatelskiego projektu (...) z 8 kwietnia br. nie mogli wstać z fotela na którym siedzieli przy biurku.
. . . ale przecież będzie dobrze, Sławek to załatwi.
Bardzo bym chciała się zdziwić, ale za długo jestem już w tym środowisku, by wierzyć w bajki . . . wyrosłam z tego.
Czas ucieka tik, tak, tik, tak, tik, tak . . .
Witam ponownie... Może część z Was mnie wyśmieje za to co napisałem... Niech będzie... Ja jednak wierzę,że nie wszyscy są "straceni"... Kilka słów DO KADRY: wspierajcie działania ZZ.Celnicy.PL oraz f-szy zmierzające do osiągnięcia należnych nam WSZYSTKIM emerytur mundurowych i niedopuszczenia do demontażu SC poprzez wprowadzenie KAS. Jeżeli nie możecie oficjalnie, to chociaż bądźcie przychylni tym działaniom i sprzyjajcie im po cichu. Prawda jest taka: że NAJWIĘKSZYM BENEFICJENTEM (FINANSOWYM) EMERYTUR MUNDUROWYCH BĘDZIE...KADRA!!! Pokażcie, że przynajmniej część z Was wie, co to jest przyzwoitość... uczciwość... honor... pzdr Dobranooc