Ja to wszystko wiem. Napisałem Tobie i angel81, co ma w głowie SSC, abyście przestali wreszcie bezzasadnie dzielić funkcjonariuszy.Sławek jesli nie granica to kto ma dostać emki. Kto jak nie granica bierze na siebie cały ciężar kontroli osobówek, całego transportu towarowego, kolejowego, morskiego, lotniczego. Kto pełni służbę 24/dobę przez 365 dni w roku w różnych warunkach i na różnych stanowiskach w spalinach, brudzie, kto babrze się w starych rozlatujących się gruchotach, przeprowadza rewizje. Jesli chodzi o mnie to uważam, że emki powinni dostać wszyscy funkcjonariusze dla mnie jest to oczywiste, ale jednak to TK tak dziwnie podzielił tą służbę. Tak czy inaczej też zbieram podpisy i zebrałem ich kilkadziesiąt. Dziwi mnie tylko, że wewnętrzne izby takie jak Toruń, Kielce, Kraków, Wrocław tak mało zebrały a przecież to im najbardziej powinno zależeć na uzbieraniu magicznej liczby 100 tyś.
Z pikietą 23.07 to bardzo dobry pomysł powinniśmy tam być i dobrze, że tam będziemy. Myślę że uda mi się tam też pojechać.
Do zobaczenia na pikiecie.