Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na ale przecież o to właśnie w związkach chodzi ? Nieprawdaż ?Dajecie się wodzić p. Siwemu za nos - przecież on walczy tylko o własną promocję. Jak możecie tak się dać sterować przez populistyczne działania Waszego przewodniczącego. Do Waszej znajomości - Siwy nie jest nawet funkcjonariuszem - choć ciągle rości o to pretensje - brawo panie i Panowie - daliście się omamić.
do bialozielonego...zobacz kolego, Ardonil potraktowal cie powaznie i przytoczyl pewne fakty. Podobnie Slawek. Ty, mimo, ze zapewne przeczytales ich posty nie odniosles sie do argumentow. Tak wyglada dyskusja z toba i tobie podobnymi, na was szkoda czasu i tak nie podejmiecie dyskusji, macie zabetonowane poglady, bedziecie krzyczec, ze zamyka sie wam usta, nie dopuszcza do posiadania innego zdania.
Postaraj sie zrozumiec prosty fakt, tu nie chcemy takich jak ty, wierzysz kanapowcom to nie trac czasu i dzialaj z nimi. Miej troche godnosci i nie wlaz, gdzie cie nie chca.
Tomaszu - mało mnie interesuje twoje chcenie czy nie, takie stwierdzenia i tak mnie nie zniecheca do aktywności na forum. A że popierasz działania p. Siwego - twoje prawo lecz nie odbieraj innym możliwości krytyki jego poczynań - ma tym polega demokracja i polemika!!! Jak tego nie pojmujesz - Sorry takie mamy forum.
...nie odbieraj innym możliwości krytyki jego poczynań - ma tym polega demokracja i polemika!!! Jak tego nie pojmujesz - Sorry takie mamy forum.
Wyciąłem środek wypowiedzi, ponieważ jest powyżej a nie chcę robić tasiemca z wypowiedzi."pojawiły się skazy na wizerunku"
to nie plebiscyt ....... działalnością związkową
Wyciąłem środek wypowiedzi, ponieważ jest powyżej a nie chcę robić tasiemca z wypowiedzi.
Walczyć za innych nie zamierzam, inni pokazali mi środkowy palec, jak pomoc była potrzebna. Zwłaszcza, tak zwani związkowcy.
Aby kogoś popierać czy firmować własnym nazwiskiem, muszę mieć do danej osoby zaufanie. Osobiście i prywatnie.
Nie wystarczą chwytliwe hasła czy firmowanie działalności grupy.
Ale nie przeszkadzajcie sobie. Ot, po prostu, wyraziłem własne zdanie, ponieważ zauważyłem że tworzy się tutaj pogląd, jakoby wszyscy mieli jedno, wspólne zdanie, oczywiście jedyne słuszne. A reszta to łamistrajki, przydupasy szefów, karierowicze i inna ubecja.
Ja do tej listy dopisał bym jeszcze, po prostu, przyzwoitych ludzi, którzy nie lubią by ich rękoma załatwiano cudze rozgrywki.
W czasie kiedy związki powinny zareagować, bo miały w ręku atuty, mogły wywalczyć ustępstwa i realne polepszenie warunków naszej pracy, toczyły się dyskusje i gry na półtonach, szabelki poowijano w płótna, żeby tylko brzękiem nie zakłócać poobiedniej drzemki Panów i Władców, a przed nami, prostaczkami odgrywano komedie jak to dzielnie nasi obrońcy stoją i za nas walczą...
Dajecie się wodzić p. Siwemu za nos - przecież on walczy tylko o własną promocję. Jak możecie tak się dać sterować przez populistyczne działania Waszego przewodniczącego. Do Waszej znajomości - Siwy nie jest nawet funkcjonariuszem - choć ciągle rości o to pretensje - brawo panie i Panowie - daliście się omamić.
a te cudze rozrywki to emerytury, tak? Bo o to teraz idzie rozgrywka... Idziemy za Sławkiem po NASZE emerytury! To cała rozgrywka, albo popierasz, albo nie - Twoja wola, ale właśnie o to idzie gra...ludzi, którzy nie lubią by ich rękoma załatwiano cudze rozgrywki
a te cudze rozrywki to emerytury, tak? Bo o to teraz idzie rozgrywka... Idziemy za Sławkiem po NASZE emerytury! To cała rozgrywka, albo popierasz, albo nie - Twoja wola, ale właśnie o to idzie gra...
Dale - chciałbyś mieć prawdziwą emeryturę mundurową taką jak ma policja sg itd.? Jeżeli tak, to jak chcesz to osiągnąć?
Biało-zielony - chciałbyś mieć prawdziwą emeryturę mundurową taką jak ma policja sg itd.? Jeżeli tak, to jak chcesz to osiągnąć?
ten kuriozalny post to kolejny dowód. na konieczność powszechnego związkowego egzorcyzmu. nad wyniosłymi, śmierdzącymi leniami z kanapozwiązków. dupczącymi swoimi stanowiskami w różnej maści gabinetach. nad tymi ... seryjnymi związkowcami, którzy uaktywniają się na zamówienie. nad tym złem, które bez opamiętania chłoszcze naszą formację od chwili pojawienia się w niej króla juliana.
najpierw publicznego czyśćca związkowego nam trzeba. pomnik później z czystym sumieniem będzie można postawić.
Frustracja z bucikow wychodzi - nieładnie oj nieładnie
Słabe gutek słabe!!!