bolo1999
Dobrze znany użytkownik
Drogi rachmistrz-u Wiemy o kogo chodziło, chyba tylko Wik nie zatrybił ale czujny jest o to chodzi
rysio ma rację - rachmistrz spoko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Drogi rachmistrz-u Wiemy o kogo chodziło, chyba tylko Wik nie zatrybił ale czujny jest o to chodzi
admin
temat narusza regulamin niniejszego forum.
poniżej pewnego poziomu trzeba reagować.
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !
Ocho, zaczyna się nawoływanie do keneblawania ust - wiem wiem prawda boli. A gdzie to zawołanie CELNIK ZADEKLARUj SIĘ " Przecież to my jesteśmy prawdziwymi celnikami" !!! Wychodzi zza munduru spinka.
Powiem krótko, za Siwym przemawiają lata jego działalności, poświęceń i zaangażowania. Po raz pierwszy w historii celnicy mają takiego Przewodniczącego i taki Związek. Na ile jest skuteczny pokazuje choćby wyrok TK. Próby dyskredytowanie tego przez teksty w rodzaju biało-zielonego, czy innych podobnych osobników tego nie zmienią. Nawet głuchy usłyszał, a ślepy zobaczył jak jest i wiemy kto działa dla dobra państwa, służby i funkcjonariuszy celnych.
Biało-zielony! Popiskuj sobie do woli. Wiemy jak jest
Przepraszam czy uważasz, że w TK były tylko związki Swego, mały klamczuchu. Widzisz oglądałem całą rozprawę., i pełnomocnik reszty związków był najlepiej przygotowany, a twój mentor, no cóż motal się i kluczyl. Nie uważam bynajmniej jak ty, że rola innych związków była mniejsza w tej wygranej. A gdzie był Siwy w 2008 podczas strajków wraz z szumymi Celnikami.pl - może mi odpowiesz ???
Kim Ty jesteś ...? Przedstaw się nam proszę .Przepraszam czy uważasz, że w TK były tylko związki Swego, mały klamczuchu. Widzisz oglądałem całą rozprawę., i pełnomocnik reszty związków był najlepiej przygotowany, a twój mentor, no cóż motal się i kluczyl. Nie uważam bynajmniej jak ty, że rola innych związków była mniejsza w tej wygranej. A gdzie był Siwy w 2008 podczas strajków wraz z szumymi Celnikami.pl - może mi odpowiesz ???
do bialozielonego...zobacz kolego, Ardonil potraktowal cie powaznie i przytoczyl pewne fakty. Podobnie Slawek. Ty, mimo, ze zapewne przeczytales ich posty nie odniosles sie do argumentow. Tak wyglada dyskusja z toba i tobie podobnymi, na was szkoda czasu i tak nie podejmiecie dyskusji, macie zabetonowane poglady, bedziecie krzyczec, ze zamyka sie wam usta, nie dopuszcza do posiadania innego zdania.
Postaraj sie zrozumiec prosty fakt, tu nie chcemy takich jak ty, wierzysz kanapowcom to nie trac czasu i dzialaj z nimi. Miej troche godnosci i nie wlaz, gdzie cie nie chca.
Tomaszu. Tak się akurat składa, że ja w odróżnieniu os ciebie i tobie podobnych wyciągam wnioski z działań związku Siwego i innych związków nazywasz.je kanapowcom i stwierdzam że smutkiem że działalność Siwego to głównie pi, ar. pokaż mi Tomaszu różnice w osiągnięciach i sukcesach Siwego w stosunku do kanapowcow. Jak już odswiezysz pamięć to napisz i wskaż.
drogi forumowiczu, więcej wiary w Siwego, jeżeli jest świetny to nie potrzebuje kneblowania ust malkontentom czy dyskredytacji przez obraźliwe porównanie do trolingu, widzę, ze nerwy puszczają i agresja się wylewa, głownie ze strony "obrońców" chcecie zaistnieć, zapunktować ? bo efekt waszej obrony raczej odwrotny i pisze to bezstronnie , kolorowy tez przesadził ale taki atak na niego wygląda jak histeriatemat jest od początku świadomą prowokacją !
obliczoną na oburzenie i polemikę, którą każda insynuacja się karmi.
nie karmić trolla.
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ !