Szanowny Panie Rybko vel Cat, komu jak komu ale Panu, który do tej pory trzymał wysoki poziom na tym forum nie przystoją takie wypowiedzi.
PS
Przynajmniej nie zlikwidował i nie miał takiego zamiaru Służby Celnej.
Szanowny Panie @wolny, przykro mi, że taki, a nie inny mój komentarz Pana zawiódł.
Nie jestem jednak ideałem, o czym zresztą nie raz wspominałem, a mam bardzo poważne powody ku temu,
by nie móc pohamować swoich najgorszych uczuć, tak wobec obecnego, jak i wobec byłego szefa szefów.
To z jednej strony. Z drugiej, chyba Pan przyzna, że nie wyraziłem w swych słowach obelgi, skierowanej do kogokolwiek, nikogo personalnie nie określiłem słowem wulgarnym, choć miałem na to olbrzymią ochotę, a nawet nie nazwałem nikogo "po imieniu", acz moim zdaniem byłoby to w pełni zasłużone.
Opisałem jedynie przypuszczenie, jak środowisko mogłoby mieć ochotę rzeczonego potraktować i nie sądzę, bym bardzo się pomylił.
Jeśli jednak ktoś ze środowiska czuje się urażony, szczerze przepraszam za błędne tego kogoś określenie odczuć wobec wiadomej osoby.
By dopełnić przedstawienie swojego zdania na temat byłego i obecnego "wodzów" wyjaśniam, iż dla mnie to jeden czort, gdyż obaj zniszczyli wiele istnień ludzkich, obaj nie posiadają wystarczająco empatii i człowieczeństwa, by można im było "odpuścić".
ps: Nawet, gdybym był @catem, to co z tego?