daff
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 50
Najważniejsza rzecz na świecie...czy zapłacą po 300 zł nagrody czy nie ?...czy w MF-ie już zapłacili i kiedy...wiecie co Wam powiem...śmiać mi się chce jak czytam posty niektórych osób...sypną marny grosz i już będziecie szczęśliwi ? to Wam wystarczy ? No może jeszcze kilka awansów na Dzień Zola i już pełna ekstaza...serdecznie gratuluję...dodatkowo mnie rozwalają te rozważania komu się należy dodatek i dlaczego...wszyscy pracujemy w SŁUŻBIE CELNEJ i wszyscy wykonujemy mniej lub bardziej upierdliwą robotę i nie uważam, że ktoś w grupie mobilnej pracuje znacznie ciężej niż pani w Izbie Celnej która grzebie się w papierach sprzed kilku lat i stara się sensownie sklecić odpowiedź na zażalenie strony...takich przykładów jest więcej - każdy doskonale o tym wie więc po co się oszukiwać i udawać, że jedni pracują bardziej a drudzy mniej ? W każdym wydziale Izby i na każdym oddziale są tacy którzy zapierniczają ale również są tacy którzy się opierniczają trudno więc znaleźć złoty środek na to wszystko...ja wiem jedno - ta zagrywka z podziałem na lepszych (którzy mają dostać podwyżkę) i gorszych, którzy w mniemaniu MF na tę podwyżkę nie zasługują to tylko gra mająca na celu skłócenie naszego i tak już podzielonego środowiska zawodowego...a jak przyjdzie co do czego - czyli do podziału środków i wypłaty podwyżek - wtedy MF i rząd wydymają Was (NAS) tak samo jak wydymali Nas (WAS) z obietnicą podwyżki od stycznia tego roku...no ale o tym dowiecie się dopiero za miesiąc...dwa albo trzy...wszystko jedno bo i tak wtedy już będzie za późno na protest...byłem na pikiecie...wierzyłem że uda nam się zrobić to co nam wyszło w styczniu ubiegłego roku...teraz wiem, że gówno z tego wyjdzie...srebrniki (a właściwie póki co tylko ich obietnica) zrobiły swoje...ja w każdym razie wysiadam z tego interesu bo się na Was zawiodłem...banalne prawda? ale po co pisać więcej - mądry zrozumie odrazu a idiocie nie starczy i 10 razy powtórzyć...
Pozdrawiam Was wszystkich bez względu na to czy są szczęśliwcami wyznaczonymi do podwyżki czy nie...
Pozdrawiam Was wszystkich bez względu na to czy są szczęśliwcami wyznaczonymi do podwyżki czy nie...
Ostatnia edycja: