Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mają do kogo wracać.....?!
a mundur rzecz święta. To prawda..falcon, trzeba być zawsze obiektywnym i nawet jacka kapicę pochwalić gdy zasługuje na to.
dla alokantów, w przypadku przejścia na cywila, dodawał nawet odprawę i tak samo umożliwiał powrót. Dobrze pamiętam? Mało kto się zdecydował, bo mundur to rzecz święta dla ogółu z nas, więc nie ma co chwalić możliwości powrotu alokowanych funkcjonariuszy w wersji ustawy o kas.
Nikogo nie chwalę...moja Koleżanka Alokerka leży z udarem mózgu. Kto wie gdyby nie alokacja tego udaru nie byłoby....gdyby nie alokacja moja koleżanka Małgorzata Teichert żyłaby. żyłby Stasiu Górski śp Pan Falkowski ...żałoby wielu funków którzy alokacji nie przeżyli dorośli ludzie przy mnie wymiękali......powtórzę kto tego nie przeżył tego nie zrozumie. I dla jasności- tylko Sławek nas ALOKERSÓW wspierał i tylko on miał ł do nas ALOKERSÓW serce. Ja pamiętam. Rzepinie-jak wam nie wstyd????? No jak?
To co piszesz jest przerażające!!!!! Znam wiele takich przypadków........
Pamiętam moment kiedy zaczęli alokacje. Przyjechał kierowca i przez okno podał papiery......od strony lotniska bo o tym mówimy.......Tak dobrze rozumujecie chodzi o port lotniczy międzynarodowy...... TAK nie Jasioinka ale Chopin......Przyjechał gość i podał przez okno papiery......no i zaczęło się...... Na początek zostali wyje....ni młodzi wartościowi ludzie.......a za nimi teoretycznie starzy...... po prostu dramat !!!!!! Ja nie mam słów opisujących ten temat.. Wybaczcie ale nie chcę już widzieć łez ludzi wartościowych.......Czy można temu zaradzić ?
Pamiętam moment kiedy zaczęli alokacje. Przyjechał kierowca i przez okno podał papiery......od strony lotniska bo o tym mówimy.......Tak dobrze rozumujecie chodzi o port lotniczy międzynarodowy...... TAK nie Jasioinka ale Chopin......Przyjechał gość i podał przez okno papiery......no i zaczęło się...... Na początek zostali wyje....ni młodzi wartościowi ludzie.......a za nimi teoretycznie starzy...... po prostu dramat !!!!!! Ja nie mam słów opisujących ten temat.. Wybaczcie ale nie chcę już widzieć łez ludzi wartościowych.......Czy można temu zaradzić ?
Kazik Luczyński również zmarl na alokacji