Nick: Anonimowy Ankieter (AA)
Drodzy mieszkańcy Dyzmolandii. Minęło już parę dni jak dzięki Tołdiemu i Kudowie poznaliśmy jak ciężko zdobywał wiedzę nasz zastępczy dyrektor nazwijmy go Czesiusiad. I co i nic. Tylko Zorro zajechał TIRami Władka F. pchanymi pewnie przez PiSuarową nagonkę. Świadczy to o tym, że albo:
a) Jesteście oburzeni, bo miało to być waszą słodką tajemnicą
b) Jesteście oburzeni, że zarządza nami wybitny ekspert w zakresie przemytu
c) Nie obchodzi was, co z wami będzie, co będzie z naszą izbą, co robi wasz mąż/żona jak jesteście w pracy, że rozprzestrzenia się AIDS, i wszystko także Czesiusiad mieści się w waszej d….
Przyjmijmy, że na 1700 wyświetleń stronę CISZAAAAAA odwiedziło 200 wrocławskich izbowiczów. Tak wyliczyłem i nie pytajcie mnie, jaką metodą, bo nie znam odpowiedzi. Dla tych dwustu AA przygotował ankietę.
Jeżeli jesteś za odpowiedzią a) to napisz a) dużym kolorowym markerem na ścianie obok komputera i w jej kierunku trzy razy dziennie oddawaj pokłony.
Jeżeli popierasz b) to kliknij na dole strony zakładkę ‘odpowiedz’ i niech Czesiusiad otrzyma od ciebie Wielkiego Buraka
, co może oznaczać, że jeżeli on nie potrafi to ty wstydzisz się za niego. Aby to osiągnąć wstaw z umieszczonych tam buziaczków tę czerwoną buźkę – początkowo pojawi się zapis
, ale po kliknięciu ‘wyślij’ na stronie pojawi się nasz Wielki Burak.
Jeżeli jesteś za odpowiedzią c) i wszystko masz w d… to umieść tam jeszcze swój komputer. Czesiusiad będzie mógł z niego korzystać.
W ankiecie nie mogą brać udziału:
1. Czesiusiad i jego rodzina we wszystkich stopniach pokrewieństwa i powinowactwa. (Tołdi czyżby dotyczyło to także SSC?)
2. Tołdi i Kudowa, bo ich zdanie już znamy. Zorro czy mógłbyś wyjechać z Władkiem na inną stronę?
Pamiętajcie ankieta jest anonimowa i udzielanie odpowiedzi w opisany sposób nie wymaga podawania jakichkolwiek danych. Nikt nie jest też w stanie was zidentyfikować dopóki nie popełnicie przestępstwa. Więc do roboty dopóki Klony nie zabroniły wysyłania buziaków.
Uwaga ze względu na wagę zjawiska każdy może głosować 10 razy.
Mam niepisaną umowę z Czesiusiadem, że jak dostanie 300 buziaków to zacznie myśleć, co robi.
Drogi Adminie wyciął ci się Turysta z reklamą hoteli Czesiu Hiltona to zrozumiałe, mam jednak nadzieję, że pozwolisz nam trochę zaburaczyć to forum.