Igor Raczyński
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 173
Odezwał się ten co wstrzymał wypłatę podwyżki jesienią 2020 roku . A teraz się z troską pochyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Odezwał się ten co wstrzymał wypłatę podwyżki jesienią 2020 roku . A teraz się z troską pochyla
Nagrody odblokowane! My się cieszymy z tego. Tymczasem policja rozpoczęła akcję protestacyjną w walce o 15% podwyżki!!!
Nie należą do naszej federacji
Ale czego nie rozumiesz? Pewne rzeczy lubią ciszę.
Wyższa kwota wolna? Ciągle aktualna. Ale później i "na raty"
Obóz rządzący zapewnia, że postulat podniesienia kwoty wolnej z 30 tys. do 60 tys. zł jest wciąż aktualny. Tyle że najbardziej prawdopodobny scenariusz zakłada jej stopniowe podnoszenie i dokończenie reformy w przyszłej kadencji Sejmu - ustalił money.pl.www.money.pl
Tyś zapomniał że świat zatrzymał gospodarkę z powodu pandemii covid? przerwano łańcuchy dostaw, samoloty z zaopatrzeniem medycznym kupowano na lotniskach za ile się dało,a ile miliardów władowano w gospodarkę żeby utrzymać to przy życiu, nikt nie wiedział wtedy czym to się skończy a mogło się skończyć końcem świata jakiego znamy a oN? podwyżki nie dostał. Teraz ja wiem wszyscy mądrzy, generałów mądrych po bitwie to jest na pęczki, jak ta obecna kanaliowładza jak była bieda i to poważna to siedzieli w ciepłych dziurach jak robactwo ,teraz dopiero to wylazło i zaczyna zżerać to co się udało wypracować i obronić.Odezwał się ten co wstrzymał wypłatę podwyżki jesienią 2020 roku . A teraz się z troską pochyla
Właśnie ujawniłeś kogo POpieraszJam nie zapomniał. Pamiętam też jeden z największych samolotów transportowych witany w blasku fleszy bo maseczki dostarczył które nie spełniały parametrów . Nie tylko ja nie dostałem ale wszyscy w KAS. Nie biadolę. Przypominam bo ludzka pamięć jest zawodna. Pamiętam zamknięte cmentarze nie dla wszystkich, lasy z zakazem wstępu gdzie wirus covid czyhał na gałęzi by spaść na spacerujących, 70 mln na wybory które się nie odbyły. Wirusa który był w odwrocie na wiecach przedwyborczych. Chcę zwrócić uwagę na to że politykom zmienia się zdanie w zależności od tego czy są u steru władzy czy opozycji. A Ty widzę że chcesz się bawić w agitację polityczną na forum związku zawodowego. Jestem funkiem i nie manifestuje publicznie za jaką jestem opcją. Obecni decydenci słabo wywiązują się z obietnic przedwyborczych patrz kwota wolna miał być podniesiona do 60 tyś. 30 września minął termin złożenia rządowego projektu. Ta dyskusja ma dotyczyć szeroko rozumianego budżetu na 2025 r. Bez odbioru.
Nie umiemy pisać po polsku? W środku zdania piszemy małymi literami!Właśnie ujawniłeś kogo POpierasz
Nigdy bym nie pomyślał, ze twoje wpisy mogą mi się kiedyś spodobać.Nie umiemy pisać po polsku? W środku zdania piszemy małymi literami!
Pudło Sherlocku. Bardzo się cieszę że mój post skłonił do twórczości epistolarnej. Serdecznie witam na forum. Nie zniechęcaj się. Bez odbioruWłaśnie ujawniłeś kogo PO.