Budżet na 2025 r.

Screenshot_2024-10-10-17-34-47-737-edit_cn.wps.moffice_eng.jpg

Odezwał się ten co wstrzymał wypłatę podwyżki jesienią 2020 roku . A teraz się z troską pochyla
Tyś zapomniał że świat zatrzymał gospodarkę z powodu pandemii covid? przerwano łańcuchy dostaw, samoloty z zaopatrzeniem medycznym kupowano na lotniskach za ile się dało,a ile miliardów władowano w gospodarkę żeby utrzymać to przy życiu, nikt nie wiedział wtedy czym to się skończy a mogło się skończyć końcem świata jakiego znamy a oN? podwyżki nie dostał. Teraz ja wiem wszyscy mądrzy, generałów mądrych po bitwie to jest na pęczki, jak ta obecna kanaliowładza jak była bieda i to poważna to siedzieli w ciepłych dziurach jak robactwo ,teraz dopiero to wylazło i zaczyna zżerać to co się udało wypracować i obronić.

Jam nie zapomniał. Pamiętam też jeden z największych samolotów transportowych witany w blasku fleszy bo maseczki dostarczył które nie spełniały parametrów . Nie tylko ja nie dostałem ale wszyscy w KAS. Nie biadolę. Przypominam bo ludzka pamięć jest zawodna. Pamiętam zamknięte cmentarze nie dla wszystkich, lasy z zakazem wstępu gdzie wirus covid czyhał na gałęzi by spaść na spacerujących, 70 mln na wybory które się nie odbyły. Wirusa który był w odwrocie na wiecach przedwyborczych. Chcę zwrócić uwagę na to że politykom zmienia się zdanie w zależności od tego czy są u steru władzy czy opozycji. A Ty widzę że chcesz się bawić w agitację polityczną na forum związku zawodowego. Jestem funkiem i nie manifestuje publicznie za jaką jestem opcją. Obecni decydenci słabo wywiązują się z obietnic przedwyborczych patrz kwota wolna miała być podniesiona do 60 tyś. 30 września minął termin złożenia rządowego projektu. Ta dyskusja ma dotyczyć szeroko rozumianego budżetu na 2025 r. Bez odbioru.

Ostatnia edycja:
Jam nie zapomniał. Pamiętam też jeden z największych samolotów transportowych witany w blasku fleszy bo maseczki dostarczył które nie spełniały parametrów . Nie tylko ja nie dostałem ale wszyscy w KAS. Nie biadolę. Przypominam bo ludzka pamięć jest zawodna. Pamiętam zamknięte cmentarze nie dla wszystkich, lasy z zakazem wstępu gdzie wirus covid czyhał na gałęzi by spaść na spacerujących, 70 mln na wybory które się nie odbyły. Wirusa który był w odwrocie na wiecach przedwyborczych. Chcę zwrócić uwagę na to że politykom zmienia się zdanie w zależności od tego czy są u steru władzy czy opozycji. A Ty widzę że chcesz się bawić w agitację polityczną na forum związku zawodowego. Jestem funkiem i nie manifestuje publicznie za jaką jestem opcją. Obecni decydenci słabo wywiązują się z obietnic przedwyborczych patrz kwota wolna miał być podniesiona do 60 tyś. 30 września minął termin złożenia rządowego projektu. Ta dyskusja ma dotyczyć szeroko rozumianego budżetu na 2025 r. Bez odbioru.
Właśnie ujawniłeś kogo POpierasz

Nie umiemy pisać po polsku? W środku zdania piszemy małymi literami!
Nigdy bym nie pomyślał, ze twoje wpisy mogą mi się kiedyś spodobać.

Wymiana spostrzeżeń ile ten czy tamten rząd dał czy zabrał do niczego tutaj nie prowadzi, raczej skupmy się na tym żeby ugrać jak najwięcej. Może jakieś porozumienie ze związkami policyjnymi?

Back
Do góry