Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Od wyborów samorządowych ni ma!Jest tu jakiś administrator, przecież to już jest szambo.
Kompletnie nie wiem co miałeś na myśli i co chciałeś tym wpisem przekazać, oświeć mnie proszę abyśmy się dobrze zrozumieli.A płacić wielmożny panie nie łaska?
Polecam wszystkim kolegom założyć dwa fora- AntyPIS i AntyPO - tam się wyżywajcie i opluwajcieJest tu jakiś administrator, przecież to już jest szambo.
Ale wtedy wylatywali stąd przede wszystkim "niewygodni" ...Od wyborów samorządowych ni ma!
Głównie zyskały inne służby gdzie emka liczona od ost uposażenia.Veto Dudusia dotyczyło kasy na TVP a nie podwyżek emerytur mundurowych. W tym zakresie nie było żadnej presji ze strony PADa. Tym większa była to niespodzianka i zaskoczenie, że zmieniono ustawę okołobudżetową w tym punkcie i rok 2024 okazał się najlepszym w dziejach na odejście na emkę. W szczególności dla całej wierchuszki służb mundurowych, gorliwie wysługującej się PiS. Tusk zrobił im tak dobrze, że za każdym wyjazdem na Majorkę piją za jego zdrowie
Głównie zyskały inne służby gdzie emka liczona od ost uposażenia.
W zasadzie to już zacieram sobie ręce na jatkę dot. podziału środków z modernizacji- co roku jest jest zadyma i za każdym razem ciekawie - jest to spełnienie hasła "chleba (pieniądze z podwyżki) i igrzysk" (zadyma przy podziale) - może pora na wizytę u psychologa?W projekcie jest ujęta modernizacja
oj tam oj tam zmienimy w takim razie nazwę na "partycypację w łupach"Jak ja nie lubię słowa "podział" ...
Chyba każdy kocha swoją mamusię ...Mnie interesuje, czy w budżecie zabezpieczono środki na wypłatę rekompensat, w związku z naruszeniem Konstytucji poprzez zastosowanie art. 41?! Mam nadzieję, że nie jestem osamotniony w tej kwestii.