K
korba
Gość
Kiedy dziś z rana dowidziałem się o tym co zrobił Białobłocki (a zakładam, że w wątku o podwyżkach - brak zgody Romka na zaproponowane 475 zł po równo - to prawda) to mało nie zeszłem. To jest jakaś paranoja! To po to były te strajki, gdzie jednym z głównych postulatów była podwyżka 'po równo' dla każdego, żeby teraz - kiedy Dyro zaproponował jedną z wyższych chyba podwyżek na tle innych IC (Ogólne dyskusje -> wątek Podwyżki 2008 - pojawia się kwota 400 zł podwyżki) to taki BETON jak Białobłocki jeszcze to blokuje??!! Ludzie - o co chodzi temu człowiekowi?? Jeżeli nie po równo - to cóż za niesamowity, magiczny algorytm musi mieć w rękawie skoro kwota niższa od 500 zł o 25 zł jest dla niego nie do przyjęcia? Może mając tak na oko około 45-50 lat zaproponuje "najbardziej sprawiedliwy ze wszystkich" algorytm procentowego podziału wdg. stażu?? Wtedy wszyscy młodzi dostaną po 200 a on 600? A może algorytmicznie wypierwiastkuje nam równo po, powiedzmy 700 zł korzystając z tajnych kont budżetowych?
Zastanawiam się kto jest w tych związkach zawodowych w których ten mąciciel jest przewodniczącym? Zgaduję, że średnia stażu zatrudnienia to około 15-20 lat i dlatego mierzi go czy też ich to, że wszyscy dostaną po równo. Bo jeżeli inni w tych Związkach mają takie samo zdanie jak Białobłocki to ja takie geriatryczne Związki dbające o własną dupę szczerze nie lubię!!! A wraz ze mną kupa ludzi z którymi rozmawiałem dziś i którzy Pana Nie-po-równo-dla-wszystkich obdarzyli dziś niewybrednymi epitetami.
W pełni poperam Despero w wątku "Podwyzki w naszej Izbie" - dla tego przewodniczącego należy się taczka, a dla takiego Związku - czerwona kartka.
I również, podobnie jak pmakael w w/w wątku - mam apel do Dyrektora - aby nie zwracał uwagi na sprzeciwy tego człowieka i jego świty, bo nie są to przedstawiciele - z pewnością - większości z nas młodych - pracujących w Izbie.
Przepraszam za epitety, ale musiałem to z siebie wyrzucić. W Polsce szykują się kolejne podwyżki żywności i energii a dzięki takim ludziom - jakieś pieniądze ujrzymy zapewne w listopadzie.
Zastanawiam się kto jest w tych związkach zawodowych w których ten mąciciel jest przewodniczącym? Zgaduję, że średnia stażu zatrudnienia to około 15-20 lat i dlatego mierzi go czy też ich to, że wszyscy dostaną po równo. Bo jeżeli inni w tych Związkach mają takie samo zdanie jak Białobłocki to ja takie geriatryczne Związki dbające o własną dupę szczerze nie lubię!!! A wraz ze mną kupa ludzi z którymi rozmawiałem dziś i którzy Pana Nie-po-równo-dla-wszystkich obdarzyli dziś niewybrednymi epitetami.
W pełni poperam Despero w wątku "Podwyzki w naszej Izbie" - dla tego przewodniczącego należy się taczka, a dla takiego Związku - czerwona kartka.
I również, podobnie jak pmakael w w/w wątku - mam apel do Dyrektora - aby nie zwracał uwagi na sprzeciwy tego człowieka i jego świty, bo nie są to przedstawiciele - z pewnością - większości z nas młodych - pracujących w Izbie.
Przepraszam za epitety, ale musiałem to z siebie wyrzucić. W Polsce szykują się kolejne podwyżki żywności i energii a dzięki takim ludziom - jakieś pieniądze ujrzymy zapewne w listopadzie.
Ostatnio edytowane przez moderatora: