Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
odnoszę się do Twojego fragmentu... Jeśli takie działania przytaczasz mi jako przykład 'ewentualnych rozliczeń' to chylę czoło...
Posłuchaj sobie tego jeśli masz jakieś wątpliwości
Posłuchaj sobie tego jeśli masz jakieś wątpliwości
Szanowni forumowicze(nie wszyscy)dość tego utuskiwania, wiemy wszyscy, wie to również PiS, że zarówno nam jak i Im zależy na wzmocnieniu naszej formacji(chodzi oczywiście o pieniądze jakie możemy jeszcze wygenerować dla Skarbu Państwa)a co za tym idzie, zwiększyć naszą skuteczność. Aby osiągnąć te cele należy przede wszystkim odmłodzić kadrę i tutaj klub parlamentarny PiS uczynił ważny krok (i chyba nie pozostanie w tym rozkroku) t.j. złożył wniosek do TK, ponadto wsłuchiwano się z aprobatą w nasze żądania i sugestie wysuwane przy okazji protestów i rozmów z parlamentarzystami, wiadomo powszechnie jakim człowiekiem jest Sławek i co sobą reprezentują Członkowie ZG Celnicy Pl, wiemy jak Oni i środowisko jesteśmy zdeterminowani by osiągnąć założone cele. Na dzień dzisiejszy nie wyrywał bym włosów i nie darł szat, trochę przedwczesna reakcja co, niektórych koleżanek i kolegów, poczekajmy "zabawa" się dopiero rozpoczyna. Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam nie było to moją intencją,