awanse

Pawulon

Nowy użytkownik
Punkty reakcji
0
:D liczcie na cud może pośmiertnie awans będzie

Ostatnia edycja:
w OCK Kuźnica awans dostaje nawet dziewczyna, której nie ma ponad rok w pracy(najpierw zwolnienie ciążowe,potem macierzyński a teraz jest na wychowawczym) ciekawe czym ona tak zasłużyła na awans a pracują tam ludzie,którzy czekają na awans ponad 15 lat? Nie mówiąc o nowej sekretarce która po 3 miesiącach pracy na kolejowym dostaje awans i oczywiście Hrynas wielce zasłużony dla służby pracownik siedzący cichutko 8 godz. w magazynku. Pełny podziw dla kierownika oddziału.

Może to ci odpowie na kilka zadanych pytań :cool:
http://www.tvp.pl/bialystok/publicystyka/gosc-dnia/wideo/jacek-kapica

Ten filmik to chyba dla nowo zatrudnionych na zachętę? Bo czymże pączek tak zasłużył na awans?. Ogólna żenada!

Ostatnia edycja:
Dowaliłes kolego -ale szczerze i prawde -to powinno zainteresowac tych co donoszą i także przełozonych -gdyż awanse dostaje zawsze rodzina i ona nie jest nigdy ruszana z OCK -a gdzie są te rotacje obiecane -tu powinny tez zwiazki sie zainteresowac -a co tam słychac u ''Prezesa'' z OCD -jak tam samopoczucie bo oststni sie mu pokiepsciło -NIE PANUJE NAD SOBą- pozdrowienia ciocia gienia

NO to do dzieła -scenariusz NAPISZE -OBSADZMY ROLE -NAJPIERW PROPONUJE -"KLAN"(-PIERWSZY ODCINEK -KTO JEST Z KIM POWINOWACONY W OCK I OCD) -OGLADALNOŚC ZAPEWNE WZROSNIE BO I TYTUL TAKI Z TELEWIZJI -CZEKAM NA PIERWSZE WPISY -KTO Z KIM JEST POWIAZANY WIEZAMI RODZINNYMI -FUNDUSZE SA NA PUBLIKACJE -TO DO DZIELA -???????????:)

.Pozdrowienia dla cioci gieni.

Ostatnia edycja:
Ten filmik to chyba dla nowo zatrudnionych na zachętę? Bo czymże pączek tak zasłużył na awans?Napewno: niewiedzą,niekompetencją,kupieniem studiów za wódę z szopu wynoszoną w rękawie kurtki,pijaństwem w pracy i przyjeżdżaniem do niej już w stanie nietrzeźwym,robieniem dla ludzi dyscyplinarek za byle co i sraniem w swoje gniazdo. Ogólna żenada! Tak to jest jak rządzi na przejściu tłumok.

I śmieszno i straszno. Śmieszno tym z poza OCDK, straszno tym co tam muszą pracować. :cool:

Cisza -cóz czas zacząc pisać scenariusz -role są gotowe-"KLAN"-obsada -OCD -dupolizy(TZW. RODZINKA) ,kolesie góry z Białego i reszta -trzecia kategoria -plebs do roboty . OCK-rodzinka ,rodzinka -kolesie ,pozostali .Kto wie-niech przyporzadkuje do danej grupy kazdego pracującego .
NOWO PRZYJęCI TEZ NALEżA DO JEDNEJ Z GRUP .

CO TAM SłYCHAć U PREZESA Z OCD -CHYBA WIECIE O KOGO CHODZI -TO JEST DOPIERO GOść -NIE MOZNA MU UFAć ???????:mad:

Młody pytał o pracę na drodze -mam deko stażu w SC -ALE LEPIEJ OMINąC TEN TEMAT-BO NIE WARTO ANI STRASZYC ANI ROBIC NADZIEII -NIECH MłODY SAM ZOBACZY I POZNA WSZYSTKO I PO KILKU LATACH POWIE -PO CO TAM LAZłEM .

Cisza -cóz czas zacząc pisać scenariusz -role są gotowe-"KLAN"-obsada -OCD -dupolizy(TZW. RODZINKA) ,kolesie góry z Białego i reszta -trzecia kategoria -plebs do roboty . OCK-rodzinka ,rodzinka -kolesie ,pozostali .Kto wie-niech przyporzadkuje do danej grupy kazdego pracującego .
NOWO PRZYJęCI TEZ NALEżA DO JEDNEJ Z GRUP .

CO TAM SłYCHAć U PREZESA Z OCD -CHYBA WIECIE O KOGO CHODZI -TO JEST DOPIERO GOść -NIE MOZNA MU UFAć ???????:mad:

Młody pytał o pracę na drodze -mam deko stażu w SC -ALE LEPIEJ OMINąC TEN TEMAT-BO NIE WARTO ANI STRASZYC ANI ROBIC NADZIEII -NIECH MłODY SAM ZOBACZY I POZNA WSZYSTKO I PO KILKU LATACH POWIE -PO CO TAM LAZłEM .
Chyba, że należy do kasty... Wtedy po licznych awansach nie bezie się głowił po co tam lazł :mad:

To też prawda -Pawulon nie milcz i pisz -co tam słychac -bo wiem że pracujesz na ock Kuznica - i nie dostałes awansu -a to szkoda -taki srodek i nic na zwiatczenie nie wpadlo -trudno .:rolleyes:

Awans dostały koleżanki i koledzy kierownika oddziału, tak się składa że są to osoby z Sokółki, tam gdzie mieszka kierownik (cudowny zbieg okoliczności ? )

Ostatnia edycja:
Kolego nie dziw sie nie tylko wladza lokalna ale kadry i naczelnicy rozpoczynaja dzien od lewej reki a kto pracuje -oczywiscie ich nietykalna rodzinka .Jak bylo z gosciem na OCD -narypany jak detka w pracy -wizyta policji -ponad 3 promile - i bardzo długo nic --to cos powinno dawac do myslenia -prawda . A co do sekretarki -to ma takie jakię "nazwisko "-BLIZNIACZO PODOBNE DO KIEROWNIKA Z BOBROWNIK -ALE TAKIE RZECZY TRZEBA PUBLICZNIE MOWIC -BO PRAWDA JAK KOLE W OCZY TO PRZYNOSI EFEKTY.
Na ock duzo jest karierowiczów -mogę cos dopowiedzieć -dla gwiazdki -zrobia to co każa przelożeni -wszystko o tych ludziach wiem -dosłownie bardzo duzo -ale ty jesteś jeszcze deko mlody -ale odwagi nie brak ci -musze przyznac -powodzenia ciocia gienia -:p

Kolego nie dziw sie nie tylko wladza lokalna ale kadry i naczelnicy rozpoczynaja dzien od lewej reki a kto pracuje -oczywiscie ich nietykalna rodzinka .Jak bylo z gosciem na OCD -narypany jak detka w pracy -wizyta policji -ponad 3 promile - i bardzo długo nic --to cos powinno dawac do myslenia -prawda .
Jak w Bobrach chlopaki mieli 0,5 prom. to bardzo szybko polecieli. No ale chyba mieli zbyt proste plecy...;)

Przyznam rację że w ock zrobią wszystko dla kariery, nawet w dupę bez mydła wejdą.
Jest pewna grupa swojaków- pozorantów strasznie zawalonych robotą-dłubanie w nosie,drzemanie lub notoryczne wychodzenie na papierosa. Awans murowany.
Dobrze że już od 2 lat tam nie pracuję, ale wiem.

Ostatnia edycja:
Jestem za tym, aby pan naczelnik z urzędu białystok zrobił wreszcie rotację pracowników na ock kuźnica, którzy pracują tam od zawsze, a szczególnie ci z sokółki i kuźnicy.Przydałoby się dla nich przewietrzenie umysłów, np. podojeżdżać do Bobrów. Fajna sprawa polecam!

Ale brednie piszesz "pawulon", a juz tekst z awanasami dla prawosławnych to wogóle kosmos, skąd takie pomysły wogóle krążą w Twojej główce?

Panie i Panowie. Nazywać rzeczy po imieniu ale nie ludzi po nazwisku. Postać krytykowaną opisać; użyć przezwiska (jak wymieniony "pączek") ale nie pisać wprost,

Chyba nie muszę tego uzasadniać...

Back
Do góry