awanse

To jest właśnie zasługa interentu i anonimowości, każdy może pisać brednie, rzeczy które nijak się nie wiążą z rzeczywistości.

, każdy może pisać brednie, rzeczy które nijak się nie wiążą z rzeczywistości.

KOLEGO NIE MASZ ZUPEŁNIE RACJI -PAWULON MOZE ZA OSTRO SIE WYRAZIL ALE NAPISAL PRAWDĘ -ODWAŻNY JEST A PRACUJE JUZ TROCHE CZASU -BO ZNA REALIA OCK,OCD ,BOBROWNIK -A JAK PISZE MA TERAZ SPOKÓJ -TO ZAPEWNE MA CIEPLĄ POSADKE W SNP -

kAZDY PISAC MOŻE JEDEN WIĘCEJ DRUGI MNIEJ . ZAWSZE NAWET W NAJGLUPSZEJ PLOTCE JEST ODROBINA PRAWDY ,TAK I TU JEST Z PRAWDĄ TYLKO NIE KAZDY CHCE TĘ PRAWDĘ SLYSZEC ALBO WIEDZIEC BO SPOKOJNIEJ SIE SPI JAK MALO WIE -.

PAWULON CZY DOBRZE NAPISALEM GDZIE SIĘ OBECNIE JESTES ULKOOWANY A JAK SIE MYLE TO SORY .-POZDROWIENIA CIOCIA GIENIA . :)

Panie i Panowie. Nazywać rzeczy po imieniu ale nie ludzi po nazwisku. Postać krytykowaną opisać; użyć przezwiska (jak wymieniony "pączek") ale nie pisać wprost

Pamiętajcie że internet (również i to forum) nie jest anonimowe. Odpowiednie służby bez najmniejszego problemu uzyskają IP osoby dokonującej wpisu.

Ostatnia edycja:
subzero10 jak się nie znasz i mało wiesz to nie wcinaj się jak majtki w dupę.Po twoim nicku widać że zero wiesz i gówno widziałeś.
Wetwran prawie zgadłeś,jak już wcześniej napisałem, to od 2 lat tam nie pracuję, ale pozdrawiam kolegę.

Ostatnia edycja:
Ak-47 (...).Nie strasz tym IP bo takim gównem nikt się nie zajmuje.

Drogi kolego. Ja nie straszę, tylko informuję. I tak jak to "arkan" napisał, chciałem zaapelować o nie używanie nazwisk. Dużo bezpieczniej jest zastąpienie ich pseudonimami. I uwierz mi wiem co mówię :cool:

co z tym IP

Z tym IP jest tak, że nikt naszych adresów nie może namierzyć do momentu popełnienia przestępstwa z KK czy naruszenia dóbr osobistych z KC. W tym pierwszym przypadku chodzi o takie przestępstwa jak: pomównie za pomocą środków masowego przekazu art. 212 par. 2, znieważenie za pomocą środków masowego komunikowania art. 261 par. 2. Co prawda w obu przypadkach ściganie nastepuje z oskarżenia prywatnego ale taki oskarżyciel prywatny (nasz pokrzywdzony) w trybie kpk będzie mógł poprosić policję o udostępnienie mu danych koniecznych do ustalenia sprawcy w/w czynów. Oczywiście przedstawiłem tylko 2 przestępstwa, które mogą być popełnione przez forumowiczów w zakresie ostatnich Waszych wypowiedzi. Pomijam m.in. nawoływanie do popelnienia przestepstwa i przestępstwa karnego skarbowego, obrażanie Prezydenta RP czy propagowanie faszystowskiego ustroju poaństwa. W tym drugim przypadku czyli w sprawie o naruszenie dóbr osobistych namierzenie ip może nastąpić na drodze postępowania sądowego cywilnego gdy pokrzywdzony wystąpi z powództwem o naruszenie dóbr osobistych. Podobnie jak wyżej może wystąpić za pośrednictwem sądu do policji o udostępnienie danych ip i może zarządać ustalenia danych osobowych.

A w zwiazku z tym co napisałem wyżej podobnie jak koledzy również nawołuje do niepodawania danych osobowych innych niż swoje:)

subzero10 jak się nie znasz i mało wiesz to nie wcinaj się jak majtki w dupę.Po twoim nicku widać że zero wiesz i gówno widziałeś.
Wetwran prawie zgadłeś, ale pozdrawiam kolegę.
Ak-47 czas zacząć nazywać sprawy po imieniu w końcu żyjemy w państwie prawa.Nie strasz tym IP bo takim gównem nikt się nie zajmuje.Odwagi koledzy i koleżanki,tu można opisywać wszystko związane z tą poniżającą godność człowieka pracą.No nie wszysktkich bo jest spora grupa lansowanych przez górkę.Proszę pisać z kawiarenek internetowych jak się boicie. A ja piszę prawdę a nie wyssane plotki.

Z tego co pamietam to juz nie pracujesz w kuznicy na koleji wiec jak to mozliwe ze wszystko wiesz? Wiadomo ze jak ktos gada wiele głupot to tam cos prawdziwego moze sie trafic... ale bez przesady

No coz koledzy -dymisja za dymisja -wiec czas prawdy ucieka z naszego kraju -juz nic nie bedzie takie jak za CBA .Ja od 3 lat nie pracuje ale wiadomości mam zawze swieże a teraz przydażyla sie okazja i zmykam z tego kraju ,moze kiedyś jak założę rodzine i bedzie czas na pisanie to sie odezwę -a poki co jade do Baraka -tam mam zaproszenie -tam jest rodzina -taki nasz chyba los.
Idac za slowami J. KOCHANOWSKIEGO ... chce sie rzec...""Daremne żale,próżny trud ,zbędne ochedowanie ......tylko wiara pokojnie pozwoli trwać w nadziei ze sie cos zmieni....ŻEGNAM WAS KOLEDZY

,,,Prawdy trzeba zawsze bronić,,, Trzymajcie się . :)

subzero czytaj ze zrozumieniem! Mam kilku jeszcze normalnych ludzi z ock i spotykam ich często, więc informacje mam na bieżąco. A skoro uważasz, że piszę brednie ,to czemu z taką determinacją zaprzeczesz temu co piszę? Tym właśnie potwierdzasz ten stan rzeczy. Otwórz lepiej na żonę firmę. Można być w pracy i przez komórkę biznes prowadzić. Może ten temat rozwiniesz, jak tak dobrze jesteś poinformowany w sytuacji ? Śmiało nawijaj ,jak to sie robi?

Ostatnia edycja:
ja wzorem wetwrana wyjeżdżam też do Baraka, tam jest lepsze jutro.Za 2 dni odlatuję. Powodzenia wszystkim

hejka

No po paru miesiacach pracy u czarnego i trochę na czarno(ale nie jest zle) pozdrawiam was wszystkich .Dostałem od dobrych kolegow -bo tacy jeszcze są -oby byli jak najdłużej -że zaczęło się coś dziać u Was .Ciekawe rzeczy -a nawet bardzo -chyba ktoś czytał nasze wypociny .Gratulacje z okazji awansu skaładam Pawulonowi -a wieść pewna -na 100% .Piszcie co jeszcze ciekawego u Was -bo u mnie ciepełko -wekendy wolne -kasiejkki jest -nawet nie mało -ale to nie jest ważne .Coz u mnie dzionek a u was nocka Spicie a ja piwko popijam -tak ze róznica czasu spora -ale myśle ze dalej bedziemy cos pisać -Pawulon nie spij -komentuj na birzaco informacje -zmykam i do uśłyszenia -PIWAKO ZA WASZE ZDROWIE :)

Back
Do góry