Akcja Protestacyjna !!!

Status
Zamknięty.
A z innej beczki...czy w prasie lub telewizji było jakieś info o SC? Może Radio ? Słuchałem trójki ale cisza.......:mad:

Przecież nic wielkiego się nie dzieje - oczywiście wg mediów. Dopiero jak ktos umrze w kolejce to sie zainteresuja bo teraz nie ma o czym gadac.
I kto znowu bedzie winny:confused:

Jacek K.

Przed 15 minutami SSC był gościem w TVP Info - nic nowego nie powiedział ale chyba minę miał nieciekawą!

Mam Ci cytować jego chyba wyuczone na pamięć teksty dotyczące uchwały modernizacyjnej i podwyżek...?

Przed 15 minutami SSC był gościem w TVP Info - nic nowego nie powiedział ale chyba minę miał nieciekawą!

On ma zawsze nieciekawą minę. Mam nadzieję, że jak nasz protest wypali minę bedzie miał ciekawszą. Bo to strasznie nudny facet jest.:rolleyes:

Cosik mnie grypa bierze do lekarzy mam awersje ale zostało mi kilka dni urlopu wiec od poniedziałku sie kuruję. Zdrowie najważniejsze!

SSC powiedział, że jesteśmy be. Jak zwykle wprowadzał w błąd opinię publiczną mówiąc o podwyżkach na kolejne trzy lata. Niestety środki te uległy zmniejszeniu w przyjetej przez rząd uchwale modernizacyjnej o około 30 mln zł i po odjęciu wszelkich pochodnych mamy na przeciętnego funkcjonariusza 192zł, na cywili zaś, których po "reformie" ma być większość nie mamy nic.
Kto ma APEL SSC, który został rozesłany dzisiaj, proszę o zamieszczenie na forum.

W poście "Co zrobić aby dostać kwiaty?" zaproponowałem mój pomysł na protest. Chciejcie się choć chwilę nad nim zastanowić. Jest on 100% bezpieczny i skuteczny!

Do powielenia i czytania ze zrozumieniem

Instrukcja do powielenia i czytania ze zrozumieniem.Niech S.Siwy to rozpropaguje uważam ,ze jest wielce bezpieczna dla nas wszystkich(żeby nie zastąpiło nas wojsko)-

Nie sądzę, żeby wojsko mogło nas zastąpić- na pewno nie przy odprawach z wykorzystaniem systemów informatycznych, przy odprawach towarowych. Nie łudźmy się, odpowiedzialność taka jest ogromna i chyba wojsko nie chciałoby jej wziąć na swoje barki. Ale pomimo mojej opinii uważam, że Sługa ma niezły pomysł;)

Nie sądzę, żeby wojsko mogło nas zastąpić- na pewno nie przy odprawach z wykorzystaniem systemów informatycznych, przy odprawach towarowych. Nie łudźmy się, odpowiedzialność taka jest ogromna i chyba wojsko nie chciałoby jej wziąć na swoje barki. Ale pomimo mojej opinii uważam, że Sługa ma niezły pomysł;)
chłopaki, a nie wydaje się Wam, że nie odkryliście nic nowego...? dla mnie to nic innego jak strajk włoski... może myle się...:confused:

Zauważę tylko, że w naszej formacji nie wolno strajkować:), w związku z tym możemy jedynie wykonywać nasze obowiązki ze 100% starannością, chuchając na zimne...

Którzy to tacy gorliwi bo w federacji jest B_Biała i Katowice

To bardzo ciekawe organizacje, działające jawnie przeciwko swoim członkom. Piszące, w czasach alokacji listy osób na wschód wraz ze swoimi przełożonymi za cenę własnego uratowanrgo tyłka, popierające wszelkie działania dyrekcji wg ich "widzimisię", układające się z byłym p.o. dyr.IC Katowice za dodatkowe awanse dla UC Bielsko-Biała w 2007. Bardzo ciekawe organizacje, których przedstawiciele przebywając na zwolnieniu lekarskim jadą na festyn przy 7st.celcjusza temp. powietrza a podczas spotkań z pracodawca łagodzą wszelkie kryzysowe sytuacje wyrażając zrozumienie dla przełożonych... Gratuluję członkom tych związków antyzawodowych niewłaściwego wyboru.

Nie zapominajcie, że macie obowiązek o wszystkich nieprawidłowościach informować przełożonych, a co oni zrobią z tak licznymi materiałami to ich problem. My pozostawimy sobie dowody na piśmie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry