Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie muszę tego czytać, bylam w Sejmie, a Ty robaczku co zrobiłeś dla naszej wspólnej sprawy?No to se poczytaj i daj już spokój.
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/kr...est-odbudowa-sprawnej-sluzby-skarbowej/d044z7
Nie bylo informacji o zmianie godziny, wiec o 9.30Racja, nadzieja umiera ostatnia, ale z każdym dniem jakoś jej mniej . Ale nic to WALCZYMY DALEJ! O której jutro przed budynkami?
Nie muszę tego czytać, bylam w Sejmie, a Ty robaczku co zrobiłeś dla naszej wspólnej sprawy?
Niestety, bez kolejnej dużej akcji protestacyjnej nic nie wywalczymy. Musimy się jeszcze raz zmobilizować!!! Szalenie sie nas boją. Nie chcieli nas wczoraj wpuścić do Sejmu, a jak już po interwencji udało się wejść, to dostaliśmy "opiekuna", który wprowadził nas wejściem dla wycieczek szkolnych-proto na galerię, żeby nie było nas widać za bardzo w Sejmie!!Tak bali sie grupki ok.60funkcjonariuszy.Musisz Adka czytać wszystko bo byliśmy na protestach w Warszawie w sejmie czytanie projektu i co dalej?
Gówno jesteśmy w cz..................d.....................!!!!!!!!!!!!!
Miałem wrażenie, że władza ustawodawcza chce się oddzielić od obywateli wysokim murem. Na szczęście udało się to załagodzić.
Musimy i dlatego trwa akcja "czarna wstążka".
Niestety potwierdzam, że z takimi ograniczeniami w Sejmie nigdy się nie spotkałem. Szef Kancelarii Sejmu ograniczył nam wejście do 20 osób i udało się to znieść dopiero po interwencjach Posłów PiS u Marszałka, ale długo to trwało. Potem Straż Marszałkowska potraktowała nas w sposób bardziej restrykcyjny niż inne grupy, nakazując zdeponować telefony co było czynnością długotrwałą i chodziło wyłącznie o to, żeby jak najpóźniej wprowadzić kolejne grupy na galerię i celowo, żeby spóźnili się na obrady. Z tym także spotykam się po raz pierwszy.
Było to dodatkowo bardzo bolesne i nieprzyjemne zważywszy na fakt, że było to nasze święto
Wielokrotnie od ponad 10 lat wprowadzałem do Sejmu grupę funkcjonariuszy o podobnej liczebności i nigdy nie spotkałem się z takimi ograniczeniami i z takim traktowaniem. Miałem wrażenie, że władza ustawodawcza chce się oddzielić od obywateli wysokim murem. Na szczęście udało się to załagodzić.
Te utrudnienia należy utożsamiać z Szefem Kancelarii Sejmu. Weszliśmy w końcu po interwencjach Ministra ZielińskiegoTo nie żadna władza ustawodawcza tylko PiS i żenujące metody rodem z PRL
Te utrudnienia należy utożsamiać z Szefem Kancelarii Sejmu. Weszliśmy w końcu po interwencjach Ministra Zielińskiego
No to pięknie.
A ja jestem o tym przekonany.Ja również myślę ze pora im pokazać naszą siłę ...
A ja jestem o tym przekonany.