Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak tam w waszych IC UC i OC przygotowania do pikiety ? Garstka ludzi która próbuje tu na forum usilnie zbojkotować ten mega ważny dla nas "zryw" mam nadzieję ,że nie namąciła wam w głowach ! Pan Sławek nie bez powodu cały czas nawołuje do wsparcia , przecież on i sam związek bez wsparcia nas ,czyli środowiska niewiele mogą zadziałać . U nas się o tym rozmawia . Jak to u was wygląda ? Staniemy się jeszcze raz jedna wielka rodziną , czy wolicie skulić ogonki i czekać na inne jutro , na pewno nie dobre dla naszej służby ?Bez naszego udziału większości sa marne szanse , a jak wiadomo władzy o to właśnie chodzi . Ciągle mam nadzieję ,że się większość przełamie i pomoże dla dobra ogółu , naszej SC ! Pozdrawiam .
U nas w wiele osób się wybiera, ale nie zamierza się rejestrować przesyłając imię i nazwisko oraz komórkę organizacyjną na jakiś adres
Ja i moi koledzy pojedziemy na własny koszt publicznym środkiem transportu.
Ubolewam nad zachowaniem naszych liderów związkowych, którzy nawet sabotują wyjazd !!!
Wielki szacun dla Sławka !!!!!!!!!!1
Nie dajcie się wkręcać w dysputy mające na celu dzielenie środowiska. Trzeba oflagować takiego custom, który ma konto od 2016 i wskazuje jaki to bystry był od kilkunastu pokoleń. Szkoda czasu, proponuje koło nicku np. takiego custom wbić żółtą flagę (proszę o taką możliwość admina) , żeby każdy mógł przesiewać wpisy co najmniej dziwne.
Sławek masz racje, środowisko nasze jest rozgrywane przez wewnętrzne próby skłócenia -mechanizmy znane z czasów PRL-u.
Są to na razie pojedyncze osoby, które manifestują niezadowolenie a znane są już ze wcześniejszego przekłamywania faktów, najczęściej udawanego zaangażowania.
Niektórzy zapomnieli jednak, iż nieprzypadkowo władza dobrze ich oznaczyła, dając jak na tamten czas dużo większą pensję (poprzez wartościowanie). W znanym mi przypadku potwierdza się, duże widły na pasku płac))
Zwracam uwagę jednak, iż są to przypadki osób bardzo oddane obecnie rządzącym niezastąpionym od 8 lat.
Uważajcie zatem na dezinformację i próby podziału.
Niestety mamy takie rodzynki i custom nie jest przypadkiem odosobnionym, choć przyznaję beznadziejnym.
U nas w wiele osób się wybiera, ale nie zamierza się rejestrować przesyłając imię i nazwisko oraz komórkę organizacyjną na jakiś adres
u Nas podobnie. Kasa na podróż to inwestycja a ty Sławek zbieraj na Kancelarie a nie później wydasz na zwroty kilkaset tys. zł.U nas w wiele osób się wybiera, ale nie zamierza się rejestrować przesyłając imię i nazwisko oraz komórkę organizacyjną na jakiś adres
Ja i moi koledzy pojedziemy na własny koszt publicznym środkiem transportu.
Ubolewam nad zachowaniem naszych liderów związkowych, którzy nawet sabotują wyjazd !!!
Wielki szacun dla Sławka !!!!!!!!!!1
no jest z tym problem , tzn z liderami , u nas też lider zapadł się pod ziemię. Coś tam rozesłał ale o pikiecie nic, mam nadzieje ,że jutro może coś się zmieni. Wiem skądinąd ,że Staniszewski też jej chce , ale ... , też nie przekłada się to na teren. Co to negatywnych wpisów dot. dalszej walki , to jest tu jakaś prawidłowość , zarówno emek tylko dla szeroko pojętej kontroli , jak i afirmacji KAS , domaga się tu część ludzi , którzy jakoś tak dziwnie zarejestrowali profile na celnikach.pl w czerwcu 2016 roku. Nie chcę wyjść na durnia , jak jeden z moich adwersarzy na tym forum , ale to naprawdę dziwne.Ja też będę ale bez rejestracji.Potwierdzam o liderach u nas tak samo wygląda.
A tak właściwie jak ktoś się zapisał do związku to uważam ze powinien być i to już daje 5045 nieprawdaż?Czy tylko liczy na pomoc prawną tak bez walki?
... składałem propozycje wystąpienia z pozwami. Każdy członek Związku może z pomocą prawnika wg nas próbować dochodzić ...