G
Guest
Gość
Re: Życzenie, czy żądanie
kierowca bombowca napisał:Bardzo dobrze, że czujesz mój oddech, mimo, że nie jest wonny w przeciwieństwie do twojego, kierowco bombowca. To, że jesteś analfabetą, jeszcze Cie nie usprawiedliwia, żeby pisać herezje na forum. Zastanawiam się, jak mozesz w ogóle pisać takie rzeczy, pozdrawiać MnL-a śmiecia. Jest na to tylko jedno wytłumaczenie - jesteś taką samą mendą jak on. Z góry zakładam, że rzepińską (po raz kolejny bez urazy Jabolu - pełen szcun dla Ciebie). Obawiam się. ze masz pewien kompleks mojej osoby, bo widzę, że w każdym poście nawiązujesz do L.S. Na prawdę nie mam nic przeciwko osobom wywodzącym się ze szkół przyzakładowych, niejednokrotnie przewyższają oni merytorycznie tych po uniwerkach. Ale niestety Tobie to nie wyszło, jesteś człowiekiem z oligofrenią i próbujesz się tu pokazywać.gość napisał:Pozdrawiam Gościa i czuję na plecach tfuj oddech LS vel Cyvilu.
Drogi Jabolu miło z Twojej strony, że próbowałeś się stawic ciałem za ziomala, ale niestety nie pomoże to i nie wiem czy warto swój autorytet nadstawiać za takiego imbecyla.
P.S.
Zaczyna się coś dzić w sprawie przesunięć kadrowych, czyżby miejsca dla "kadry" z IC Rzepin ? Może chcą wykorzystać ostatnie chwile niechlubnie panującego nam Kapsla i umościć sobie ciepłe gniazdka ?
P.S. II
Mam nadziję Pyrku, że odniesiesz się do moich słów tutaj i jakoś je skomentujesz.
P.S.III MnL-u mama nie dała kaski na kafejkę czy składasz, żeby napisać po 15.12 ? Chyba, że nie starcza Ci odwgi na to żeby się odezwać po zdemskowaniu skąpcu.
P.S. IV
Chciałbym przeprosić Bienia za obelgi, choć nie były dosadne. Po głębszych przemyśleniach pewnie postąpiłbym podobnie. Tym bardziej, że wiadomo jaka przyszłość Nas czeka z Panią SZ.
P.S. V
Zastanawiam się co obecna władza jeszcze dla nas ciekawego wymyśli.
czekam na komentarze
L.S.
in hoc signo vinces - (pod tym znakiem zwyciężysz)