Zwrot Kasy Za Szkolenia

Siema "Nieroby i Obiboki":mad:
Pozrowienia dla całego "kochanego" SNP, było tam paru porządnych ludzi
Tak tak .... to ja we własnej osobie... :-)
Ale kilku a w zasadzie jeden ma ....przejeb....
Pytacie czemu nic mu sie nie stało... odpowiedz jest krótka... chwilowy brak czasu (pochłoneły mnie pieniądze) ale czas się znajdzie. Ja nie odpuszczam!!!
Do darmozjadów z Izby, pieniądze które wam zapłaciłem za tzw. "szkolenia" zwrócicie mi z oprocentowaniem. Pytacie w jakie sposób. Zobaczycie. OBSERWUJCIE!
Poza tym wszytsko ok, podjełem chyba najlepszą decyzję w życiu. Wykorzystałem swoje 5 min ( wykorzystuje ;-))
Kiedyś was odwiedzę, powspominamy, mam nadzieję, że mnie poznacie.

przesadziłeś

No to przesadziłeś!! O oprocentowaniu możesz zapomnieć a sądząc po Twoim wpisie to nadajesz się na drzwi do lasu a nie do wygrania sprawy o zwrot kasy!

hahahahahhaha !!! Apropo przedostatniego postu... Niestety, czy ktoś chce czy nie....
PRAWDA jes taka... KTO ZOSTAŁ W CELNICTWIE TEN PRZEGRAŁ SWOJE ŻYCIE!!!!

intelekt

Tryskasz intelektem koleś. Dzięki Bogu, że z takim debi..m nie muszę już pracować. Dyrektor zrobił dobrze, że wywalił takiego obiboka jak Ty!!

:-) moze kropelki na uspokojenie.... Mój drogi dawny "Kolego" ja wiem dokładnie co was boli i gdzie macie słabe punkty... DO USŁYSZENIA !

Witam!
Jakieś nowości w tej sprawie? Dzisiaj otrzymałem wezwanie do zapłaty z IC za moduł. Oczywiście nie mam zamiaru zapłacić ani IC, która zobowiązała się to uczynić "organizatorowi szkolenia" ani zwrócić pieniędzy za "płatny urlop szkoleniowy" bo byłem wtedy w delegacji. Wiem, że sprawa jest do wygrania lecz mimo wszystko każda wskazówka będzie cenna.

no wlasnie, jak to wyglada na dzien dzisiejszy? niby jest orzeczenie trybunalu ale jak to wyglada w praktyce? zamierzam odzyskac kase za szkolenia i mundur, ktore musialem uiscic na konto izby jakis czas temu. w izbie uslyszalem, ze jeszcze nikt nie odzyskal tych pieniedzy. czy faktycznie tak jest, ze tyle osob bylo zmuszonych do placenia za zwolnienie sie ze sluzby, a jednak nikt jeszcze nie podjal sie odzyskania tych pieniedzy? czy moze jest ktos kto z powodzeniem od izby w b-stoku odebral kapuche? jesli tak to moze jakis krotki opis jak to wygladalo, ile czasu zajelo itd.
pzdr

Back
Do góry