G
Guest
Gość
Masz wybór.
Nie jesteś więc niewolnikiem.
Przestań pieprzyć.
Nie jesteś więc niewolnikiem.
Przestań pieprzyć.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eddy 6305 napisał:Niedawno dołączyłem do forum i cały czas zastanawiam się dlaczego jest tak wielu gości, a tak mało osób zarejestrowanych. Jakieś obawy przed podaniem swoich danych? I dlaczego tylko goście są tak bardzo wulgarni? chyba to nie goście z MF
Jak widać w dzisejszym okienku tj. TV - przegrałeś. Mam nadzieję, że jutro się zwolnisz.colle napisał:Protest Trwa !!!!!!!!!!!!!!!!!! jak ktos chce wrac do tego burdelu to wolna droga . powodzenia . ja nie bede niewolnikiem . albo wygramy albo sie zwalniam.
Anonymous napisał:Proponuję zawiesić protest na określony czas i zobaczyć w jaki sposób rząd wywiązuje się ze złożonych obietnic.
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Proponuję zawiesić protest na określony czas i zobaczyć w jaki sposób rząd wywiązuje się ze złożonych obietnic.
jestem za
RZĄD JUŻ POKAZAŁ JAK NEGOCJUJE..NIEUDOLNIE I OBIECANKI SKoledzy i Koleżanki - walczymy dalej!!! Teraz albo nigdy!Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:Proponuję zawiesić protest na określony czas i zobaczyć w jaki sposób rząd wywiązuje się ze złożonych obietnic.
jestem za
TE PROWOKATORZYNYNZ mf SPADA Z FORYM
CIENIASY
Anonymous napisał:Anonymous napisał:Anonymous napisał:Proponuję zawiesić protest na określony czas i zobaczyć w jaki sposób rząd wywiązuje się ze złożonych obietnic.
jestem za
TE PROWOKATORZYNYNZ mf SPADA Z FORYM
CIENIASY