ciag dalszy...
Witam
Tak naprawde to jest mi ciebie troche zal, nie potrafie zrozumiec ludzi , ktorzy tak bardzo oddaja sie walce o kolegów , a tak naprawde robią to tylko dla siebie.Nie wiem kim jestes i szczerze mowiac wcale mnie to nie interesuje, ty jak widze znasz mnie dobrze, szkoda ze nie stac cie na wiecej i budujesz sobie opinie o mnie na podstawie informacji zaciagnietych od rozzalonych kolegow.Pierwszy raz wszedłem na forum, bo uslyszalem ze pisza o mnie, szkoda ze takie mało interesujace rzeczy.Otóz tak, jestem zarozumiały, bo potrafie mowic nie i nie ukrywam sie pod jakims "gośc 1115", jestem rowniez chamem, bo nie staram sie zdobyc popularnosci przez obrone "biednych i porzuconych " kolegów, tylko mówie co chce i komu chce..., z jednym tylko sie pomyliłeś , nie jestem K...wa, ale to juz widac wynik poziomu twojej kultury osobistej ,a raczej jej braku.Bardzo to szlachetne , ze stajesz w obronie innych, ale dobrze by było zapoznac sie najpierw z faktami i zglebic temat kolegi z D...zanim zaczniesz rzucac wyroki. pewnie gdybys zapytał o to jego albo jeszcze jednego pana z D... zweryfikowałbys swoje zdanie, ale prosze nie rob tego dla mnie, bo ja znam prawde.A co do lizania d...py, no to poszedłes bogato, bo bez wzgledu na moja sympatie lub antypatie do Szuwarka , jakos on sam mnie nie kreci;-(, a przypomne tylko ze swoja "wielko karierę zawodowa" rozpocząłem za rzadów "poprzedniej ekipy", tak wiec sam sie domyslasz zapewne ze jestem very very w lizaniu;-)
Na koniec chciałbym zyczyc Tobie i Twoim Kolegom zdrowych , wesołych i spokojnych Swiat Bozego Narodzenia i troche mniej złości i żalu w nadchodzacym Nowym Roku.
P.S.
Zastanów sie Chłopie nad zasadnoscia i potrzeba pisania tych bzdur i prosze nie rob niudacznikow ze swoich kolego, oni zapewne potrafia bronic sie sami,nawet ten jeden ,podobno bardzo przez mnie skrzywdzony, do ktorego nic nie mam i ,tutaj sie zdziwisz,ktorego nawet lubie, poza jego wadami, ale ktoz ich nie ma ...
Pozdrawiam Paweł SD