Zmiany w IC Przemyśl

• Thread starter Thread starter Nie zarejestrowany
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
N

Nie zarejestrowany

Gość
Lecą głowy w IC Przemyśl,szkoda,że tak późno ale dobre i to!Może w końcu będzie świeże powietrze w tej izbie.

Po ostatniej wpadce - papierosy w pustakach - cały wagon w Eurologistyce w Krównikach oddalonej zaledwie o 500 metrów od OC Przemyśl, nie ma dnia aby samochody osobowe eurologistyki kilkanaście razy nie odwiedzały OC, może to nareszcie jest powodem zmian,

Wpadka

słowik to, a nie skowronek Cię wzywa"

JA JESTEM WOLNY.....A SKOWRONEK TO DAWNO ODLECIAŁ....I SŁUSZNIE... FAŁSZYWY TYP SPOD CIEMNEJ LAMPY....

Jasno widać, że kiedyś każdy musi odejść, pisząc szczerze to naczelnik był osoba grzeczną i kulturalną wobec funkcjonariuszy. Może jakby działał bezwzględnie wobec kierownika Medyki i oddziału w Przemyślu byłby dalej naczelnikiem. Dlaczego ich nie odwołał tego może nigdy się nie dowiemy, taka powinna być prawidłowość, brak nadzoru powinien dyskwalifikować. Chronienie tych ludzi odbiło się na naczelniku, na pewno były inne powody ale myślę, że ten był główny i najbardziej kompromitujący dla naszego już byłego naczelnika. Mam nadzieję, że nowy naczelnik wyrzuci tych panów, czekamy z niecierpliwością.

....

jasno widać, że kiedyś każdy musi odejść, pisząc szczerze to naczelnik był osoba grzeczną i kulturalną wobec funkcjonariuszy. Może jakby działał bezwzględnie wobec kierownika Medyki i oddziału w Przemyślu byłby dalej naczelnikiem. Dlaczego ich nie odwołał tego może nigdy się nie dowiemy, taka powinna być prawidłowość, brak nadzoru powinien dyskwalifikować. Chronienie tych ludzi odbiło się na naczelniku, na pewno były inne powody ale myślę, że ten był główny i najbardziej kompromitujący dla naszego już byłego naczelnika. Mam nadzieję, że nowy naczelnik wyrzuci tych panów, czekamy z niecierpliwością.

A może CBA się nimi zajmie....

dobry myk

Nie ma to jak "kontrolowany przeciek" uspokoi "zawziętych" celnych, nienawistnym załagodzi nastroje nie dopuści do powstania ogniska zapalnego - całkiem niezła zagrywka

Zmiany są potrzebne dla odbudowania zaufania do przełożonych, nie powinny mieć nic wspólnego z aktem zemsty czy osobistymi rozgrywkami. Być może naczelnik się wybroni i będzie dalej rządził a nim SS i AJ, ale do czego to doprowadzi? Bycie szefem tylko dla szefowania, bez autorytetu, z plotkami za plecami dotyczącymi ,, przekrętów,,układów, znajomości i nieformalnych grup, związków z lokalnym biznesem i ogólnego niezadowolenia wśród funkcjonariuszy, takie rządy i tak skończą się wcześniej czy później. Nie cieszmy się, że komuś zabrano stanowiska, tylko musimy się martwić czy kolejny włodarz nie będzie gorszy. Zmienić się musi góra, która nie będzie tolerowała kierowników oddziałów którym zatrzymuje się prawie cały skład i są bezkarni, naczelników którzy powołują na kierowników zmian kochanki swoich kolegów, chociaż te nie mają do tego umiejętności. Bo może każdy z nas będąc na miejscu tych ludzi, którzy robili na co pozwalał im dyrektor i nie przeszkadzało mu takie zachowanie, bylibyśmy jeszcze gorsi?!

brawo Panie Dyrektorze...

Bo może każdy z nas będąc na miejscu tych ludzi, którzy robili na co pozwalał im dyrektor i nie przeszkadzało mu takie zachowanie, bylibyśmy jeszcze gorsi?!

TU JUŻ PRZESADZIŁEŚ....
JA I MOI KOLEDZY BYLIŚMY NORMALNI , NORMALNIE PRACOWALI , NIE MIELIŚMY UKŁADÓW , KOCHANEK NA AWANS CZEKALIŚMY PO 10 LAT I CO MARNIE STRACILIŚMY SWOJĄ KOCHANĄ PRACE, PRZEZ NICH ZDRAJCÓW I PRZEZ ICH UKŁADY MACHLOJKI....ŻYCZĘ IM ŻEBY PRZEŻYLI TO CO MY I NASZE RODZINY CHOĆ PRZEZ CHWILĘ.
POPIERAM OBECNEGO DYREKTORA , JEST TO RÓWNY GOŚĆ I DOBRZE ,ŻE SIĘ ZA NICH BIERZE JEŚLI MOGĘ TO PODPOWIEM MU GDZIE POWINNI WYLĄDOWAĆ, PAN NACZELNIK I JEGO ŚWITA --- PIESZE , PAS, I ODWROTNIE....

W końcu powinien być wymagający, ale od kierownictwa też. Jeżeli nie zrobi tam porządku nikt nie będzie go traktował poważnie.

Oj naiwni ! BG wcale sie nie pali do schedy po K ! Gdzie mu będzie lepiej niż teraz? Po co pchać się w takie bagno? Ponadto jak padnie jedna mafia ,zastapi ją inna.Tylko na samym dole jak zwykle -CISZA! I Zero zmian.

Czyli zostaje jak było, improwizacja walki z przemytem w dalszym ciągu. Dalej jesteśmy tłem dla kilku osób, które kręcą interesy. Przyzwyczaiłem się.

a jednak........

a jednak endriu pożegnał sie ze stołkiem...........a zastąpił go BG. Ciekawe czy bedzie cdn.........

Nie tryumfuje nikt! Sam fakt, że mieliśmy i mamy takich szefów świadczy o upadku moralnych wartości w cle.Harmonista stary komuch i współpracownik SB dalej rządzi i to jest naszą porażką. Nie potrafimy odciąć się od tego elementu komunistycznego chociaż już 20 lat mamy demokracje. Andrzej odpadł z gry bo nie miał jaj, dla stołka tolerował złodziejstwo, kumoterstwo i inne patologie. Ucieszę się jak wyrzucą żmudź, sosnę, jaśenkę, wtedy uwierzę, że grusza śmieciom i złodziejom mówi trzy razy nie!

Wściekłego psa nikt nie trzyma ,bo pogryzł sasiada - i on pójdzie na odstrzał ! By nie pogryzł własciciela.

Back
Do góry