G
Guest
Gość
Ciekawy jestem skąd Pan Roman Giertych wziął 1140 zł na dziecko? To chyba nie mała kwota. A też inne partie głosowały przeciw.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Anonymous napisał:....i stworzyć jeden OGÓLNOPOLSKI ZWIĄZEK ZAWODOWY CELNICY.PL :lol:
slawomir.siwy napisał:Już pisałem co mówią chłopaki z granic i z wew. OC zresztą też. Zrobienie kolejki to w chwili obecnej banał. Kochani jesteście tak pięknie zjednoczeni i tak solidarni, że upomnienie się o emerytury mundurowe (nie piszę na temat harmonogramu ich wdrażania) to sprawa naprawdę łatwa. Klimat polityczny też będzie dobry, sądzę że da się to zrobić. Trzeba szczegółowo doprecyzować restytucję uprawnień, ochronę prawną i wzrost bezpieczeństwa.
many napisał:Wyjaśnienia do urlopów na żądanie i zwolnień lekarskich od poniedziałku tj.04 lutego w IC Olsztn
Ale to nie wszystko, osoby funkcyjne mają stracić stanowiska kierownicze. To się nadaje do prasy i telewizji. To są zwykłe represje i należy zwróci się do sądu.Trzeba to rozgłosić na cały kraj chyba, że dyrektor wycofa się z tak chorego pomysłu. To są czasy komuny.
Mam apel do dyrekcji IC Olsztyn - powstrzymajcie się, bo inaczej rozpęta się niesamowita burza. To jest bezprawie.