Zemsta

• Thread starter Thread starter kodi
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cichy

NIe bądz taki do przodu bo Ci styłu zabraknie dlanich będzie wynik tylko gożej dla Ciebie jak to któregoś z twoich dotknie a on wtedy sie rozpruje i zacznie sypać to ten i ten mniał mnie puścić
Dla mnie jesteś zwykłym d...kiem, któremu za takie insynuacje należało się po męsku dać po mordzie. Z czystą przyjemnością sam bym to zrobił gdybyś był facetem a nie jak wyżej.

Otóż ja tylko sugeruję że jeżeli bojownik o prawa przemytników Kodi, który posiadł wiedzę o zjawiskach korupcyjnych a jak twierdzi jest ich mnóstwo, to jeżeli jest taki prawy jakim nam tu się jawi, jego obywatelskim obowiązkiem jest poinformować o tym organy ścigania. Obowiązek ten wynika z kodeksu karnego ponieważ jeżeli posiada taką wiedzę i to toleruje łamie prawo.
Czyli każdy turysta łamie prawo bo taką wiedzę on posiada. Czy wiedzą tajemną jest opisywanie rzeczywistości chybanie.Każdemu normalnemu człowieki wystarczy kilka podróży do sowietów i zorientuje się o co chodzi nagranicy.Sorki ale donosiciela ze mnie nie zrobisz ja tylko przelewam na forum to co widzę.A odpowiednie służby mają swoich ludzi od pracy opcyjnej ja im zadania nie ułatwię.Cze i powodzonka w pracy i pozdrowienia dla /inteligenta/

Zapominasz kolego, że to ja od czasu do czasu trzymam w ręku śrubokręt (nie dyktafon). Czasami spotykam takie figury retoryczne ze strony podróżnych, że mam ochotę walić w łeb a nie karoserię. Więc nie patrz ziarnka w czyimś oku skoro w swoim masz belkę. :D

Jedni wala słowem,inni wkrętakiem.Ot i cała róznica...Pan wybaczy,ale na pasie jest Pan urzedasem,być może wysławiajacym sie piekna polszczyzną,ale urzedasem..Pan wybaczy,ale kilka ciężkich choler nie odciska sie Panu na błotnikach-co najwyżej na nadszarpniętych nerwach może zostać ślad... ;)

Dla mnie jesteś zwykłym d...kiem, któremu za takie insynuacje należało się po męsku dać po mordzie. Z czystą przyjemnością sam bym to zrobił gdybyś był facetem a nie jak wyżej.
Tyle co ja granic przekraczałm i nie tylko lądowych, nie tylko z państwami sąsiadującymi z Polską tyle rużnych żeczy widziałem i to nie są insynuacje tylko to jest oblicze tego zawodu a tak po męsku to po tej mordzie to daj sam sobie tak dla przykładu

Obieżyświat

Tyle co ja granic przekraczałm i nie tylko lądowych, nie tylko z państwami sąsiadującymi z Polską tyle rużnych żeczy widziałem i to nie są insynuacje tylko to jest oblicze tego zawodu a tak po męsku to po tej mordzie to daj sam sobie tak dla przykładu
W sumie nie ma czy się chwalić, od czasu kiedy padła słuszna komuna to nie jest trudne. Ale z twojej beczki tyle osób przekraczających granicę odprawiałem, zdarzali się artyści, politycy, dyplomaci -ich nie traktuje jak przemytników. Wyjaśniam dlaczego w odróżnieniu od twojego mało skomplikowanego myślenia że wszyscy celnicy to łapówkarze, nie traktuje wszystkich przekraczających granicę jak przemytników ponieważ dla wielu z nich byłoby to krzywdzące. I to że przekraczają granicę to nie jest oblicze przemytu. Myślę że jak już uporasz się ze zrozumieniem tekstu powyżej, powinno zrobić się ci zwyczajnie tak po ludzku głupio.

W sumie nie ma czy się chwalić, od czasu kiedy padła słuszna komuna to nie jest trudne. Ale z twojej beczki tyle osób przekraczających granicę odprawiałem, zdarzali się artyści, politycy, dyplomaci -ich nie traktuje jak przemytników. Wyjaśniam dlaczego w odróżnieniu od twojego mało skomplikowanego myślenia że wszyscy celnicy to łapówkarze, nie traktuje wszystkich przekraczających granicę jak przemytników ponieważ dla wielu z nich byłoby to krzywdzące. I to że przekraczają granicę to nie jest oblicze przemytu. Myślę że jak już uporasz się ze zrozumieniem tekstu powyżej, powinno zrobić się ci zwyczajnie tak po ludzku głupio.
Z tego że komuna upadła to ja bym sie nie cieszył dlamnie sie wtedy źle nie żyło a może i nawet lepiej niż teraz ale wracając do tematu to jak sam piszesz Ty tylko nie traktujesz jako przemytników artystów polityków i dyplomatów, a gdzie są zwykli ludzie którzy jeżdżą poprostu turystycznie albo w interesach bo częste przekraczanie granicy nie oznacza odrazu przemytu a ja tak jestem często traktowany to i dla czego ja mam mnieć inne podejście do was i nie mówie o wszystkich ani konkretnie o Tobie bo zdażają sie i miłe grzecznościowe odprawy ale nieraz chamstwo panujące w służbie celnej to mnie przeraża i dlatego bende mniał do was takie podejście

urzędas wysławiający się piękną polszczyzną to brzmi dumnie

Jedni wala słowem,inni wkrętakiem.Ot i cała róznica...Pan wybaczy,ale na pasie jest Pan urzedasem,być może wysławiajacym sie piekna polszczyzną,ale urzedasem..Pan wybaczy,ale kilka ciężkich choler nie odciska sie Panu na błotnikach-co najwyżej na nadszarpniętych nerwach może zostać ślad... ;)

Pani Dorjo. Ja, jako urzędas jak była Pani łaskawa mnie określić staram się nie być napastliwy i nie nazywać Pani epitetami, które także znam i sądzę, że bez większego uszczerbku dla mojego znienawidzonego już wizerunku mógłbym użyć. Pragnę jednak zaznaczyć, że na karoseriach waszych samochodów nosicie nie ślady śrubokrętów a ślady frustracji, strachu i nadszarpniętych nerwów. :eek:

Ostatnia edycja:
Pani Dorjo. Ja, jako urzędas jak była Pani łaskawa mnie określić staram się nie być napastliwy i nie nazywać Pani epitetami, które także znam i sądzę, że bez większego uszczerbku dla mojego znienawidzonego już wizerunku mógłbym użyć. Pragnę jednak zaznaczyć, że na karoseriach waszych samochodów nosicie nie ślady śrubokrętów a ślady frustracji, strachu i nadszarpniętych nerwów. :eek:

Ależ to zbędna uprzejmosc,Panie Kubus.
ślady śrubokrętów a ślady frustracji, strachu i nadszarpniętych nerwów. :eek:

Ależ owszem...Waszych,urzedasowych.

wredna suczka

Cóż szanowna Pani według życzenia. Jedyne, co udowodniła Pani takiemu skromnemu urzędasowi jak ja to fakt, że w śród mrówek trafiają się także suki. Sorki celnicza gromado nie miałem racji nawołując Was do zachowania kultury wobec podróżnych nawet, jeśli są mrówkami. Do takiej hołoty jak Dorja dociera tylko wulgarny język. Oj durna jesteś babo, gdyż wkurzyłaś chyba jedynego waszego obrońcę na tym forum. Gdybyś była tak wysoka jak głupia to mogłabyś na kolanach księżyc w d… całować. Nie powinniście zwalczać Kodiego Panowie przemytnicy, ale takie suczki jak Dorja. :mad:

podać ci numer wydziału pg kwp olsztyn. zamiast gadać działaj. 100 bloków to będzie dla nich niezły wynik.

Dla nas niezłym wynikiem będzie zapuszkowanie kilku skorumpowanych celasów. Sprawa rozwojowa i będzie medialnie :rolleyes: A jeżeli chodzi o takie ilości jak 100 pakietów to sprawa dla operacyjnych z SG. Uszanowanko dla kolegi z mundurówki ale bez praw naszych :D

Cóż szanowna Pani według życzenia. Jedyne, co udowodniła Pani takiemu skromnemu urzędasowi jak ja to fakt, że w śród mrówek trafiają się także suki. Sorki celnicza gromado nie miałem racji nawołując Was do zachowania kultury wobec podróżnych nawet, jeśli są mrówkami. Do takiej hołoty jak Dorja dociera tylko wulgarny język. Oj durna jesteś babo, gdyż wkurzyłaś chyba jedynego waszego obrońcę na tym forum. Gdybyś była tak wysoka jak głupia to mogłabyś na kolanach księżyc w d. całować. Nie powinniście zwalczać Kodiego Panowie przemytnicy, ale takie suczki jak Dorja. :mad:
THX
tutaj stanę za kubusiem możemy się nie lubić z racji swojej profesji,ale na Boga nie opluwajmy się.Dorja jak chcesz to szastaj ozorkiem tylko konstruktywnie czyli znasz ciekawe historyjki to wrzuć na forum ......... .

Dla nas niezłym wynikiem będzie zapuszkowanie kilku skorumpowanych celasów. Sprawa rozwojowa i będzie medialnie :rolleyes: A jeżeli chodzi o takie ilości jak 100 pakietów to sprawa dla operacyjnych z SG. Uszanowanko dla kolegi z mundurówki ale bez praw naszych :D
Może to plotki ale jak uczy życiowe doświadczenie w każdej z nich jest ziarenko prawdy.Pożyjemy zobaczymy bo historia lubi się powtarzać jak Gronowo 2004 r. tylko tam niebyło środków społecznego wyrazu internet w szerokim wymirze a lokalnie CB.

THX
tutaj stanę za kubusiem możemy się nie lubić z racji swojej profesji,ale na Boga nie opluwajmy się.Dorja jak chcesz to szastaj ozorkiem tylko konstruktywnie czyli znasz ciekawe historyjki to wrzuć na forum ......... .

Wazelina,wazelina...Gdzie kogokolwiek oplułam,przepraszam?Napisałam,co napisałam,prosze czytac ze zrozumieniem i...unikac psów.Bądz suk,jak kto woli.A nerwy prosze w konserwy ;)

A przykłady?Sprzedałam samochód,na którym znaki celniczych nerwów widać było na blotnikach.Może powinni wam jakies specjalne srubokręty kupić?
Panie Kubus...pan taki wyszczekany...;)Jako suka mogę tylko pozazdrościć ;)

Pfff...

Cóż szanowna Pani według życzenia. Jedyne, co udowodniła Pani takiemu skromnemu urzędasowi jak ja to fakt, że w śród mrówek trafiają się także suki. Sorki celnicza gromado nie miałem racji nawołując Was do zachowania kultury wobec podróżnych nawet, jeśli są mrówkami. Do takiej hołoty jak Dorja dociera tylko wulgarny język. Oj durna jesteś babo, gdyż wkurzyłaś chyba jedynego waszego obrońcę na tym forum. Gdybyś była tak wysoka jak głupia to mogłabyś na kolanach księżyc w d… całować. Nie powinniście zwalczać Kodiego Panowie przemytnicy, ale takie suczki jak Dorja. :mad:

urzędas wysławiający się piękną polszczyzną to brzmi dumnie

Ostatnia edycja:
Znasz jeszcze jakieś bajeczki

Jak już przestanie ci się śnić że jesteś policjantem, to puść wodze fantazji może wymyślisz coś równie zabawnego. Czyżbyś zdradzała ściśle tajną operację, w puszce znajdzie się miejsce też dla ciebie. A znasz raport o wykrywalności akcyzy przez policję w województwach przygranicznych- znałabyś gdybyś pracowała w Policji.
P.S. Jak jesteś policjantką to napisz kto za to dostał po uszach ( wtedy może ci uwierzę). A póki co nie rozśmieszaj mnie i znających temat do łez.

do baby

Masz babo, co chciałaś a jako stary urzędas potrafię także kłapnąć kłami koło gardełka. Następnego autka nie sprzedasz. Chyba, ze je odkupisz na licytacji. :D

OK

Skoro tak to nie będę szanownej Pani proponował wizyty u specjalisty a jedynie złożę wyrazy współczucia z powodu rychłego końca. :cool:

Mnie dawno zaszczepiono przek kąsaniem wściekłych psów...One najpierw sie łaszą,potem kąsają.Panie obrońco...najlepszy przyjacielu turystów na tym forum.Przrepraszam-jedyny obrońco :cool:

Back
Do góry